![]() |
zrobilem dokladnie jak napisali. nie wyswietla sie ze nie ma dvd w dvd-romie lecz gra sie nie włącza... szit chyba se daruje 7 zeta w dupe.
|
Cytat:
na cd alcoholem ale na dvd to CloneCD ponizej opis jak skopiować http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...Cd+medal+honor aha i nagrywaj na DVD RW - szkoda płyt marnować na testy |
przeliczylem sie..... zapomnialem wylaczyc obrazu z deamona.... jak to nagrać :"(.
|
Cytat:
|
nie udalo sie kolejny raz ... 6 bodajze...
|
moja nagrywarka to LG cd/dvd GSA-4160B. da to to rade :)? hmm moze przeoczylem to bo szukalem. no wiec szukalem dalej no i doszedlem do wniosku ze nagrywanie plyt to jak loteria moj kumpel co tez ma orginalnego Black and whte 2 chcial zrobic kopie zapasowa a ma taka sama nagrywarke jak ja i nagral ja bez problemu na plycie z biedroni z maxymalna szybkoscia zapisu (nagrywalo sie 5 minut). wiec co ja mam zrobic :(
|
Cytat:
potrzebnz nagrywarka z dobrą korekcja EFM - to klucz do sukcesu (jeżli nagrywara kopiuje SD 3.2 to z 4.0 też sobie poradzi) jaką masz nagrywarkę ? POLECAM ZBADAĆ OPCJĘ SZUKAJ |
Black & White 2
Mam wielki problem. ostatnimi czasy zakupilem black and white 2 a z doświadczenia wiedząc ze moj cd-rom lubi łamać plyty (diablo 2 LOD) wiec chcialem sobie skopiowac owa gierke. zrobilem obraz dziala z deamonem ale nagrać juz nie moge :/. Game Jack 4 nie dał rady alkohol nie dal rady (jakaś najnowsza wersja). Czy ktoś moglby pomoc :)?
gierka zabezpieczona Safedisc 4.00.002 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |