![]() |
Jak nagrać na płytę?
Ja ponownie z lamerskim pytaniem :) Otóż przerobiłem film DivX do postaci DVD według opisu Pana Cobraverde. Teraz chcę go nagrać na płytę tak by móc obejżeć go na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Nagrałem w Nero jako dysk z danymi i niestety ani komputer anie stacjonarny DVD nie potrafi odtworzyc płyty. Nagrałem na płycie Esperanza. Czy to wina słabej jakosciowo płyty czy katalog VIDEO_TS trzeba nagrać w inny sposób? Proszę o podpowiedź. Dodam, że moja nagrywarka to Lite-on LightScribe 8xDVD+R, 4xDVD-R DL bulk.
|
nagrać w Nero jako DVD-Video.
|
Cytat:
|| |
Cytat:
Czytajcie szybko, bo nie wiem jak długo ten post wytrzyma do skasowania 8 ) |
Chyba jag długo. :P
:mruga: |
Nie wiem, o co wam chodzi :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiemy jag się z tym uporać ! Problemem oczywiście :) |
to może ja się podczepię pod ten temat :D
zgrałem właśnie film z kamery. jakoś super :D jak można tak to określić i zajmuje na dysku jakieś 4GB zgrywane AVerTV Studio 303 dane pliku: Format : MPEG-II Dźwięk: Format: MPEG-I Layer II Częstotliwość próbkowania : 48000Hz 16 bitów Stereo Prędkość bitowa : 240Kbitów/s Wideo: Wielkość wideo : 720*576 Szybkość klatek : 25.00 Prędkość bitowa : 9800Kbitów/s jak mam to podzielić na voby i nagrać na dvd jako dvd-video ?? przy prubie nagrywania pokazuje mi w nero, że format iso może mieć max 2GB :/ będę bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi |
|
film zgrywałem z 8mm sony ccd-trv24e a swoją mam jakiegoś panasonica i to taki co ma jakieś 14 lat :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |