![]() |
Cytat:
O tym schodzeniu tego sreberka tez slyszlaem. Ciekawe jak na to reaguje Siemens? Mozliwe, ze wymieniaja to. Podobnie bylo w S55 z lamiacymi sie klawiaturami. |
Moja dziewczyna ma ten telefon i jej się podoba. Jedynie ta bateria. Kupiliśmy zamiennik na alegro (tak rycho ;)) ale jest grubsza od tej oryginalnej o jakiś 1 mm. Nie da się klapki zamknąć.
|
Cytat:
gównie czytam to co pisza posiadacze. dzieki za info. |
Córka kupiła taki w HEYA za 299 . Bateria trzyma 1 dzień. ( reklamacja nieuznana - tak ma być ).
A ten chromik z boku już też zaczyna schodzić - po 3 miesiącach użytkowania. |
ooo dzieki za opis epol - zielona sluchawka ujdzie "celne" sobie po ciemku :D
Bartek: oo o to zdanie mi chodzilo :D bez zbednych bajerów ale coś ciekawszego ! |
Cytat:
@Patrix jak nie chcesz zbednych bajerów to będzie dobry :D :) |
Cytat:
Eee tam przesadzasz. Bogiem jeszcze nie jestem ;) Cytat:
Tutaj mozesz o nim troszke poczytac: http://www.siemensiak.pl/artykuly,te...ensa,cf62.html Mam ten fonik w domciu. Czarna wersja prezentuje sie swietnie. Bardzo dobrze dobrana kolorystyka. Fakt, telefon nie posiada zadnych wodotryskow, ale po co. Ten model ma szokowac wygladem ;) Bateria nadzwyczajna nie jest, wytrzymuje okolo 1-3 dni. Kolejnym niedociagnieciem jest niepodswietlona zielona sluchawka. |
Cytat:
Wydawałoby się, że lepsza woda niż moja kranówa. A Odra od źródeł do Szczecina ma nasikane...:D |
Cytat:
typ V to już duży bajer 8 ) Cytat:
specyfikacje telefoniku znam o jakiś awariach słabych stronach technicznych nie wspominacie wiec chyba jest ok :) Cytat:
niezły fuks mojemu kumplowi wpadła do Soły tylko potem był serwis, nie przepadam za Nokiami |
Cytat:
A klawiaturka Nokii jest nie do zdarcia. Nawet wyprana Nokia (co mi się zdarzyło) działa dalej.:) Po wysuszeniu. |
Cytat:
Ogolnie telefon ładny, ale mało funkcjonalny |
Cytat:
Jak jest srebrna wersja kolorystyczna to diody są pomarańczowe, a gdy czarna to diody są niebieskie :taktak: O tym zapomniałem :idea: |
Moje zdanie jest identyczne jak Bartka :)
zgodzam sie co do wszystkich wypisanych przez niego plusow i minusow tego tel. do plusow dodam jeszcze fajny bajer jak ktos dzwoni, migajace diody wokol klawiatury (mozna wybrac kilka sposobow migania) Fajnie to wyglada :) ale tak jak mowilem, moze rozejrzyj sie za czyms innym, uzywanym, ale lepszym :) |
Jak nie zależy ci na bajerach to będzie wporządku :D
Dla mnie plusami są: - mały - lekki - modny wygląd? Dla mnie minusami są: - mały wyś. wewnętrzny - brak IRDY i Bluetootha - mało pamięci - słaba bateria - słaba polifonia (jak u Nokii, czyli tylk 16 kanałów) Rozglądąłbym się za czymś innym :taktak: |
Cytat:
co do klawiaturka/wyswietlacz to chodzilo mi o zdzieranie/rysowanie się. no ale mam brać na wesoło to co piszesz ? :D PS też Cie pozdrawiam ;) Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |