![]() |
Wielkie dzięki @georg. Pomogło.
|
jeżeli to xp to włącz systemowe nagrywanie dla tej stacji i wtedy powien "zobaczyć" pustą płytę... :piwo:
|
Mam podobny problem.Nagrywarka BenQ1640-po włożeniu czystej płyty CDR cz DVD nie pokazuje pojemności ani wolnego miejsca,przy podujnym kliknięci na napęd pokazuje się komunikat jak na orazku który załącył @ed hunter.Druga nagrywarka Liteon LTR-32125W pokazuje czystą płytę 702MB i tyle samo wolnego miejsca.W nero jest bez problemu, widzi pokazuje typ płyty i pojemność, ale jest problem z Acronis Tru Image gdy chciałem zrobić bacup bezpośrednio na płytę DVD to nie mogłem bo zgłaszał cały czas brak gotowości napędu. Może ktoś wie co jest tego przyczyną?
|
napisze inaczej wkladam puste plyte obojetnei jaka tania czy droga nei widzi jej chce cos nagrac w nero wloze pusta plyte plyta jest w napedzie ale jednak wyskauje komunikat ze nei ma plyty. I dalej nagrane plyty widzi ale tylko nei ktore. To teraz by mi ktos pomogl czy jeszcze cos musze napisac??
|
heee...a sprawdż w programie nagrywającym np. NERO czy wykrywa płyte.
dokładniej prosze opisać problem. |
Ilość załączników: 1
no to właśnie chodzi o to, że Windows nie wykrywa czystej płytki w napędzie bo jest czysta :szczerb:
|
No wlasnie o to chodzi ----"Chodzi o to, że windows nie wykrywa czystej płyty w napędzie ?"
|
Witam na forum.
Chodzi o to, że windows nie wykrywa czystej płyty w napędzie ? |
jakie to płyty, może jakiś większy opis, bo Harrych Potterów to tutaj nie ma, ludzie nie są jasnowidzami, brak dokładnego opisu = brak pomocy.
|
Bo są... puste ? :hmm:
|
Czemu nagrywarka lite-on ltr-52246s nie czyta pustych plyt?
Prosze o pomoc:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36. |