![]() |
Cytat:
|
Dobra zrobie to jak wroce do domu, ale powiedz mi co daja mi wyniki tego testu ??
|
zainstalować po ściągnięciu i rozpakowaniu
http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=download.html ustawić na disc quality/jakość dysku start. |
jak sie robi ten cd speed ??
|
Cytat:
może to być sprawa feralnej partii płyt TDK - bywa ostatnio |
Poprostu cojakis czas obraz soe puje i staje, tak jak zle skodowany divx. Nie zrobie screna bo nie jestem w domu teraz. Poprostu na obrazie pojawija sie kwadraty itd i staje plyta recznie trzeba "przeskoczyc" dalej.
|
Cytat:
A swoją drogą TDK, to nie są w tej chwili najlepsze nośniki. |
Opisz dokładniej jak te błędy wyglądają, bo nie wiem jak wygląda obraz kiedy kastea vhs jest wciągnięta.
|
Problem z kopia DVD na odtwarzaczu stacjonarnym
Czesc
Moj problem jest taki, ze gdy zgrywam plytke zabezpieczona oczywiście to kopia bezpieczeństwa :) to na odtwaraczu firmy Wiwa oraz na dwoch innych wyskakuja bledy podczas odtwarzania. Obraz poprostu sie psuje jak"kaseta VHS w miejscu wciagniecia przez magnetowid". Moj sprzet to P IV 2400 1GB ram dysk 80 GB 8MB cache do rippowania wzuwam DVD Shrink 3.1 nagrywarka to NEC 3540A filmy byly nagrywane na TDK + 8x Nagrywalem napoczatku Nero, pozniej Clone DVD zawsze 4x Na kompie blad ten nie wystepuje. Njlepsze jest to ze u kumpla ktoremu caly proces idzie z 2h (u mnie 30 min, 15 min ripowanie i 15 nagrywanie) po nagraniu dziala idelanie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |