![]() |
Orange, i jak tu ich nie nienawidzić?
Za czasów Idei, gdy skończyła się ważność karty, było jeszcze 5 dni na doładowanie, zanim konto było zerowane. Dziś doładowałem telefon 25-tką, sprawdzam stan konta i mam tylko 30zł..... (( prawie 140 zeta poszło się je*a*
|
Cytat:
Sprawdź: http://www.orange.pl/portal/map/map/...romo_id=301100 |
Cytat:
|
tak tak oddaja:)
|
No a do tego zabrali smsy po groszu :( juz chociaz mogli po 5gr. zrobic! Przynajmniej by sie opłacało karte za 5zł kupowac! ale coz zrobic :(
|
tak sie zastanawiam, czy przechodzic do Orange Go, czy zostac w Jednej Idei, niby bede mial taniej, ale czy nadal bede mial 5 zlociszy przy kazdym doladowaniu?
|
Tepsy, czyli oranżady należy nienawidzieć z całego serca, a jeżeli nienawiść z jakichś przyczyn zaczyna wygasać, należy ją czym predzej rozpalić na nowo :boks: :bicz: :podbite:
|
telepsy do pieca
czy nazywaja sie tp, czy idea czy meritum czy pomarancza to jednego sie mozna spodziewac - wyr..ja wszystkich w d... nie ma co liczyc ze bedzie inaczej przez najblizsze pare lat - maja pozycje monopolisty, dzial marketingu to nadal ci sami ludzie ktorzy wiedza ze spoleczenstwo jest jak stado baranow i jak sie ich oszuka a potem da nowa promocje to i tak sie na nia zlapia... |
a jak nazywa sie prawdziwy uzyszkodnik Orange ????
ORANGUTAN - zreszta pozdro dla wszystkich PRAWDZIWYCH uzyszkodnikow ;) :piwo: |
to sie nazywaja francuskie standardy ;)
|
Cytat:
|
dzis oddali kase :)
|
Cytat:
|
a ja dostalam dodatkowo 20zl (na rozmowy i smsy w sieci)za uzupelnienie karta 50:) i ich lubie:)
|
A ja ich nie lubie, bo u mnie nie ma zasiegu :(
Zreszta z tych samych przyczyn wczesniej nie lubilem ery .....zasieg to zaczynam miec jak tylko gdziekolwiek rusze sie z domu, no ale moze o to w tym chodzi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |