![]() |
Płytki czytane dopiero po następnego dnia ?
no właśnie, dziwna sprawa. Po wypaleniu płytek DVD nie mogę ich odczytać ... nastepnego dnia bez problemu. Dlaczego ? To wina płytek pewnie a nie nagrywarki ( bo jakim cudem ), ale swoją drogą to ciekawe...
|
Cytat:
Spróbuj po nagraniu wyjąć płytkę i włożyć ją jeszcze raz, powinno być wszystko OK. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio to sam mam wielokrotnie ten problem, że bez otwarcia i ponownego zamknięcia klapki z nowo wypaloną płytą (w Nero) nie widać co jest na płycie, nic nie pomaga odświeżanie F5 itp. . Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Pozdrawiam |
No tak, to byłoby proste żeby dotyczyło tego samego napędu. ja jednak nagrywam w kompie a odtwarzam w stacjonarnym odtwarzaczu. Rzecz o tyle prosta jak się okazało, że dotyczy tylko jednego rodzaju płyt, problem więc niewielki - tym bardziej że to płytki nienajwyższego lotu. Przynajmniej jak nagrałem wczoraj na innej to dało się odtwarzać natychmiast...no cóż, ale to Verbatim.
|
No to po problemie ...
Z ciekawości, możesz podać jakież to płytki zachowują się w taki dziwny sposób ? |
Cytat:
|
może muszą wystygnąć żeby wypalenie materiału na płytce zaschło :D masz za mocną nagrywarke ? albo te płytki są hmm... do D... bo materiał z jakiego są zrobione to tania tandeta, a potem się ludzie dziwią że nie mogą odtworzyć filmu po kilku miesiącach :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |