![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: Dla następnych zadowolonych! Taka mała rada, dźwięk róbcie w ac3 5.1 192kb/s dobra jakość i podobna pojemność do mp3 i ustawiajcie 2 przebiegi, jakość obrazu będzie jak żyletka :) |
hehe zanim napisale to oczywiscie poszukalem ;) i znalazlem ale to nic niedaje :)
Edit: :D A jednak sie udalo. I thx za ciekawy programik |
@Qbi@k czy tak trudno znaleźć bibliotekę w necie --> TU
|
http://img45.imageshack.us/img45/4377/schowek038mm.jpg
Piekny error mi wyskakuje :D |
Cytat:
|
Szczerze mowiac format jest mi obojetny... warunek jest taki aby kompresja byla w miare dobra wiec raczej cos w stylu Divx, Xvid itp wchodzi w gre a fotmaty typu VCD odpadaja z oczywistych wzgledow.
Zalezy mi na programoe ktory zrobi wszystko.. zgra fim i od razu bede mogl nim skompresowac go do wybranego formatu. Pozdrawiam |
To sie podczepie pod temat :) Zripowalem juz swoje dvd na hdd :) Teraz szukam dobrego kodera Divx\Xvid :) Kolega bildos tez szuka czegos takiego chyba ;) Bo narazie daliscie mu programy do kopiowania dvd na hdd.
Bawilem sie z Auto Gordian Knot'em ale ten ma za malo opcji. Chce zwiekszyc bitrate audio do 256 :) Tam jednak standardowo (nieda sie zmienic) jest 128. |
@bildos byłbyś uprzejmy i zdradził, jaki format cię interesuje? bo na 1 lub 2cd można wrzucić różne formaty np: vcd, svcd, divx, xvid.
|
dvd shrink
|
Ja używam tego: Xilisoft DVD Ripper :)
|
Czym RIP-owac filmy DVD ???
Witam
Szukam jakiegos fajnego oprogramowania do RIPowania bezposrednio z plytki DVD na skompresowany plik o wielkosci 1 lub 2 plytek CD. Jakie oprogramowanie plecacacie do wykonania calego tego zadania(wlacznie z kompresja). Z gory dzieki za pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |