![]() |
Napewno nie tutaj. Problem chyba 'rozwiazany'.
|
to tematu nie zamykaj bo brat będzie miał gdzi pisać ;)
edit a My gdzie imprezować :piwo: |
neca dalem bratu teraz on ma
:podbite: neca dalem bratu teraz on ma problem z im i zasranymi esperanzami
|
plextorka se kupilem bo sie w****ilem
plextorka se kupilem bo sie w****ilem z tym nec-iem.Temat na temat neca i tych zasranych esperanz uwazamza zamkniety.Plextorek nagrywa na wszystkim bez problemu,a co do tacki to jak napisalem w innym poscia ze mam orginalna to znaczy ze jej nie ma :respect:
|
a ja daje :sluze: :piwo: :D
|
Cytat:
|
:piwo: ja mam kieliszki:D :piwo:
|
chcemy impreze :D :D :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce:
|
Cytat:
|
Cytat:
To palimy, ale po paleniu dobrze jest coś wypić.:) |
|
Świeżo palona płytka jest produktem bardzo delikatnym, który w kontakcie z tlenem i wilgocią powietrza szybko może stracić swój aromat. Ponieważ płytka palona łatwo przesiąka innymi aromatami, należy ją przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Pakowana próżniowo, drobno mielona płytka palona lub opakowaniu chroniącym ich aromat gwarantują długotrwałą świeżość płytki. Po otwarciu opakowania lub świeżą płytę zakupioną w sklepie należy przechowywać w lodówce lub (jeszcze lepiej!) w zamrażalniku. W ten sposób można zachować delikatne, ulotne, eteryczne substancje smakowe oraz świeży aromat. Ponieważ płyta przechowywana w zamrażalniku nie zamarza i nie zbija się w bryłę, to od razu po wyciągnięciu można ją wypalić. |
no fakt tego nie brałem pod uwage - a z tego co wiem :idea: esperanzy lubia byc palone na tacce:D
|
Cytat:
|
pitbull1983 to ile ty masz w końcu tych nagrywarek
skoro kupiles plextora to juz Cie nie rozumiem :ysz: dla czego kupujesz takie nosniki i czemu na nim nie nagrywasz. Masz 20 sztuk wiec nic jeszcze nie straciles pal na plextorze 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |