![]() |
Raczej wątpię, czy odtwarzacze, które tu sprzedają, czytają jakiekolwiek formaty napisów. :|
To zacofany kraj. :mruga: |
już raz pisałem ci o opcji EDYTUJ ale ty widze olewasz to
a co do tematu to prościej będzie jak podasz model tego odtwarzacza DVD |
moze mi ktos napisac w jakich najczesciej odtwarzacze odtwarzaja formacje napisy??
sory troche to nie po polski napisałem:D |
no to mam problem;/ moze mi sie uda strzelic i bedzie działac:D
|
zakładając, że ten sprzęt czyta napisy to wpakowanie bez polskich znaków i we wszystkich formatach, przy identycznej nazwie filmu i napisów powinno dać efekt, tylko będzie tego trochę jak nie wiadomo jaki format i czy mają być:
czasowe - 00:00:00 czasowe - 0:00:00 klatkowe - {000}{000} czasowe - [000][000] a może SSA? miłej zabawy :D |
co do odtwarzacza to własnie jest problem, bo ta osoba mieszka w Irlandi i nie mam z nia teraz kontaktu, a jak przeyjedzie na swieta to chciała filmy jakies:) wiec chciałem jej nagrac
jak dam napisy we wszystkich formatach to bedzie działac? napisy oczywiscie musza byc w tym samym folderze co film? |
Cytat:
ma ten odtwarzacz jakąś tabliczkę z nazwą, modelem?...... można jeszcze dodawać we wszystkich formatach na raz z i bez polskich ogonków || |
sory, jestem po raz pierwszy na tym forum:)
tylko problem w tym ze nie mam zielonego pojecia jaki format napisów odtwarza;/ jest moze jakis uniwersalny format? |
Cytat:
np.*srt P.S. jest taka opcja która nazywa się Edytuj ,dostępna jest ona do dwóch godzin od napisania posta |
i w jakim formacje musza byc napisy?
Nie wiem jaki to jest odtwarzacz;/ wiem tylko tyle ze odtwarza divixy:) zakupiony został w Irlandi |
Czy i w jaki sposb bedzie to działac na DVD?
Witam,
mam taki problem(pytanie) czy jak nagram sobie normalnie na płyte DVD kilka filów divx z napisami(z tym ze napisy nie sa "wspawane" w film tylko luźno. Każdy film wraz z napisem bedze w osobnym folderze. Na DVD planuje nagrac ok. 5-6 filmów wzaleznosci od rozmiarów itd. Czy stacjonalny odtwarzacz DVD(odczytuje filmy divx) odczyta mi te filmy wraz z napisami? czy musze to nagrac w inny sposob? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |