![]() |
Cytat:
jeszcze sprawdż czy można je edytować w UltraIso. |
Pojawia sie komunikat "plik nie jest dostępny"
|
zamontuj te obrazy do wirtualnego napędu i sprawdż czy działają.
|
I masz racje ze nie wierzysz, blad techniczny, sa to 4 cd tzn. 4 pliki .mds i 4 pliki .mdf, tak jak mowilem wypalilem na probe obraz pierwszej plyty w alkoholu ale wogole tej plyty nie moge uruchomic, zabiezpieczenie juz znam i zostal wybrany odpowiedni profil.
|
Kurcze! Napisz jaka to gra!
Nie wierze w gre na 4DVD! NIE WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezeli wymuszasz CD na DVD, sprawa jest jasna, choc trudna do uwierzenia. Jezeli to naprawde DVD, po nazwie zorientuje sie co jest grane. |
Odczytasz nfo nawet notatnikiem. :)
|
Zrobilem tak jak mowiliscie, plyta sie wypalila bez problemow tylko ze teraz moj naped wogole jej nie widzi, wszystko sie przywiesza itp. Mam tez problem z odczytaniem pliku .nfo o ktorym byla mowa "plik moze byc uszkodzony lub ma nierozpozawalna wersje", taki komunikat sie pojawia. Nie wiem wiec jaki profil wybrac moze tu jest problem.
|
Cytat:
Instalujesz Alcohol 120% Dajesz "kreator nagrywania" Wskazujesz obraz (plik *.mds) Sprawdzasz pojemnosc obrazu - czy jest DVD? Dajesz "wypal" :) Czekasz. Ew. sprawdzasz bledy np. DVD Inspektorem. (jak na zielono - ciszysz sie) (jak czerwono - palisz ponownie - wolniej, albo na lepszych plytach). |
no coz mowi sie trudno, ale jak palic to w nim:)
|
Cytat:
|
co to za gra na 4 dvd?szukaj katalogu na dvd i tam bedzie plik .nfo, poznasz zabezpieczenie dvd, potem sciagasz alcohola 120% i jesli jest mozliwosc, to wybierasz odpowiedni profil i wypalasz
|
Cytat:
|
Dokladnie, nie wiem jak wypalac plytki z plikow w tym formacie stad te bledy, a na nich podobno czlowiek sie uczy. Sa to obrazy czterech plyt DVD pewnej gry, mam je nadal wiec jesli mozna byloby prosic o poprowadzenie mnie przez proces ich nagrania tak, zeby wszystko bylo ok, jakim programem itp byloby super
|
1. To sa pliki z Alcohola i nim nalezy wypalic obrazy.
2. Bez "segregowania" - to podpada pod rasizm i uprzedzenia :) 3. Pewnie gra wymaga "cukierka" ( o slodyczach, istnieje zakaz pisania na forum :) ) 4. Poszukaj cukierka na plycie (nr. 1 lub 4) Enjoi :) |
no i czemu sie dziwisz? pliki mds/mdf przenosza informacje dodatkowe o strukturze plyty - subkanaly, przypisanie plikow do clustrow, uszkodzone sektory itd itd
otworzyles w isobusterze (po jaka cholere?) i zniszczyles tym samym ta informacje wiec gra wie ze plyta nie jest orginalna - bo brakuje na niej infa jakie zniszczyles isobusterem i nie chodzi a teraz napisz czy to obraz dvd ze "segregowales" go, czy po prostu nie wiedzieales jak wypalic mds/mfd i dlatego go zmieniales - cos wymyslimy ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |