![]() |
jak utworzyc płyte multisesyjna/?/
Czyli było cos wcześniej nagrane na cdr i chciałbym dograc i gdzie w nero mam zaznaczyc multisesne>???? Bo nie mogę znaleźć.
|
Cytat:
mam nadzieję że po tym nie założysz trzeciego tematu o tym samym bo będzie :bicz: |
Cytat:
|
a wczesniej byla otworzona plyta multisesyjna? bo jak ja zamknoles to za chiny nie dograsz
wkladasz plyte, w nero klik na ikonke z litera i - wtedy zobaczysz czy plyta jest readonly czy to rozpoczaeta multisesyjna |
Cytat:
|
przeciez masz odpowiedz w DRUGIM TOPICU JAKI ZALOZYLES :bicz:
|
tak jest to dysk wielosesyjny
|
Cytat:
prościej wytłumaczyć: jak chcesz nagrywać w multisesji to musisz najpierw przed nagraniem dać utwórz dysk z wieloma sesjami a jak chcesz dograć to kontynuj istniejący dysk wielosesyjny Prościej sie nie da wytłumaczyć |
Kopiowanie W Nero
W poprzednich wersjach nero [chyba 5] była możliwość kopiowania płyt bez zamykania sesji. W kolejnych już takiej możliwości nie ma, a szkoda, bo czasami do instalacyjnej kopi płyty można było dodać jakieś pliki akualizacyjne i mieć wszytko w jednym miejscu. Ciekaw jestem czy jakimś innym programem do przegrywania są takie możliwości?
burbot@gazeta.pl |
Są, w alcoholu. :taktak:
|
Alcohol 120%
Cytat:
|
W pierwszym poście nie napisałeś, że chcesz kopiować CD na DVD a ja nie jestem jasnowidzem. :nie:
|
Cytat:
Pozdrawiam http://www.zapora.hk.pl/ |
Cytat:
|
Niestety gameJack także zamyka sesje i nic więcej nie można dograć.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |