![]() |
Ktora nagrywarka najlepsza?
W zasadzie temat mowi wszystko. Ktory model jest waszym zdaniem najlepszy? szczegolnie patrzac pod katem lamania zabezpieczen i szybkosci.
|
Ja mam TEAC CD-W534E ma małe wady ale ogółem jestem zadowlony:)))))))))
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam trzy nagrywarki,kazda jest inna
Plextor 12x10x32s Solidny potrafi kopiowac audiocd ktore nie powinny czytac CDROMy. SafeDisc2 -tylko czytelne w nagrywarce Z innymi zabespieczeniam radzi sobie LG16X10X40 Dotej pory nie spotkalem zabespieczenia ktore nie daloby sie skopiowac SafeDisc2 jest czytelny na wszystkich CDROMach. Aopen24x10X40 SafeDisc2 radzi sobie ale znacznie wolniej i tez kopie sa na kazdym CDROMie czytelne. Z tego co wiem ,w tej chwili tylko LG i Aopen potrafi nagrywac kopie czytelne na kazdych CDROMach pozdrowienia Jan |
Widzisz, LG tnie wszystko. Ogólnie jest debest ! I nie jest droga! A jaki serwis: od razu wymieniają na nowe. Malina.
Nie ma się nad czym zastanawiać. Pozdro.6 P.S. A gościu co kupił TEAC'a w bankrutującym sklepie ma teraz zepsutą nagrywarkę i nie ma jej gdzie naprawić. A LG wyślesz do serwisu krajowego i po problemie. |
po długich i wyczerpujących przemyśleniach (kurde, prawie całą noc nie spałem) dochodzę pomału do wniosku, że najlepsza nagrywarka na świecie, to MOJA NAGRYWARKA !!!
(wreszcie to z siebie wyrzuciłem, powinno mi być lżej) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |