![]() |
swim magic 3.6 jak działa????
Kupiłem sobie konsole nie przerobioną i od pewnego czasu zastanawiam się nad kupieniem swim magic 3.6 . I chciałem się zapytać co powinno być w komplecie tych płytek i w jaki sposób dziła, i czy na wszystkich modelach?? prosze o odpowiedź
|
Cytat:
Sprawa druga: Do "dużych" modeli (czyli V1-10) potrzebujesz SlimTool/Card do wyciągania tacki "na żywca". Do "małych" (czyli V11-14) Magic Switch, SwapKlap (nie pamietam nazwy) etc... zależy do, którego modelu (blokady czujników). Hmm... z częścią gier są problemy i trzeba patch-ować obraz. Na Swapie nie odpalisz gier z PSXa (tzn. można, ale trzeba się niźle nagimnastykować). |
Cytat:
|
Cytat:
lepiej zapłacić ciut więcej i mieć pewność że będzie działać a Swap to jeszcze patchowanie gier nie wszystkich no ale... ;) |
i jeszcze sprzedadza ci swapa nie do tego modelu konsoli co masz, w kazdym razie mi tak ktos sprzedal, a potem byl problem z odzyskaniem kasy, teraz mam rippera 3.2 i czekam az mi go kumpel zamontuje, moze sie doczekam w koncu;)
|
zakupując SM 3.6 dostajesz płyte startową DVD, CD i plastiki w zależności czy masz dużą czy małą konsolę
to jest cały zestaw SM :cool: |
według mnie swap magic to zał nazwa powinno być swap shit albo shit magic
|
moim zdanie by nie tracić gwarancji a grać nie drogo jest to dobre rozwiązanie :jeep:
|
słyszałem od gościa ktory zajmuje sie przerabianiem konsol że płyta Swap Magic ma nagrane części różnych gier. Nie wiem o co konkretnie mu chodzilo ale może po części jest to prawda.
|
Cytat:
Że jak? Moze chodziło mu o patche... |
nie mam pojęcia
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27. |