Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Hardware (https://forum.cdrinfo.pl/f105/)
-   -   hdcombo do ps2 slim??? co o tym sadzicie??? (https://forum.cdrinfo.pl/f105/hdcombo-ps2-slim-co-o-tym-sadzicie-59422/)

M@X 07.12.2005 02:32

Cytat:

Napisany przez Berion
Gdybym miał jakąś stałą robotę (z rozsądną płacą) to napewno miałbym po trzy PS2, Xy i full stuffu do nich, a tutoriale i inne egzotyczne arty pokazywałyby się jak grzyby po deszczu

Bladzisz, synu, bladzisz... Jesli rozsadna placa to taka, dzieki ktorej lekkim leszcze moglbys sobie zakupic po trzy egzemplarze kazdej konsoli, to uwierz mi - lezalyby i sie kurzyly, bo nie mialbys juz na to czasu. Ani na granie, ani na pisanie artykulow... Chcac miec na to czas musisz wybrac bardziej przyziemna prace. No, ale na konsole w tym wypadku musialbys jakis czas oszczedzac...

deejaymario 06.12.2005 21:16

Cytat:

Napisany przez Desden
Tak ale to mało praktyczne.

>TaK!

To się nazywa lenistwo! :O ściągnij i zobacz :D

no fakt malo praktyczne jest to,poszukam go i sprawdze:P pozdr.

Cytat:

Napisany przez Berion
Hmm... błagam: nie ma takiego słowa "se" -> "sobie"

Nie wiem czy jest sens ładownia emu na MC. A jak będziesz odpalać ROMy? Zakładając, że się da z memorki to pomyśl: gry na SNESa czy choćby Amigęxxxx ważą często powyżej 2MB. Swoją drogą: na Amiga'ę nie ma ROMów - nośnikiem danych były flopy (chyba, że miała jakieś gry "wgrane" - nie pamiętam).

PS: A ile ma zajmować? Nie rozumiem...

PS2: Chcesz porozmawiać o tym czy o tamtym to załóż taki topik. Dlaczego? Ponieważ robi się śmietnik. :)

Wiem ze nie ma takiego slowa se, ale tak pisze bez wiekszego powodu chyba to nikogo nie denerwuje?? Amiga posiadala gry na dyskietkach wiem takze , bo ja posiadalem. Oki zaloze topica nowego pozdrawiam

DES:Na Kroma! edytuj posty :D

Desden 06.12.2005 20:28

Cytat:

Napisany przez deejaymario
pamietam doskonale, czyli ten emulatorek jest sam wrzucam se na karte i szukam se romow tak??...

Tak ale to mało praktyczne.

Cytat:

...i czy jest emulator amigi na ps2?? wyszlo cos takiego kiedys??
>TaK!
Cytat:

...a i ile zaimoje na kacie w postaci elf ten snes??pozdr
To się nazywa lenistwo! :O ściągnij i zobacz :D

Berion 06.12.2005 15:17

Cytat:

pamietam doskonale, czyli ten emulatorek jest sam wrzucam se na karte i szukam se romow tak?? i czy jest emulator amigi na ps2?? wyszlo cos takiego kiedys?? a i ile zaimoje na kacie w postaci elf ten snes??pozdr

Hmm... błagam: nie ma takiego słowa "se" -> "sobie"

Nie wiem czy jest sens ładownia emu na MC. A jak będziesz odpalać ROMy? Zakładając, że się da z memorki to pomyśl: gry na SNESa czy choćby Amigęxxxx ważą często powyżej 2MB. Swoją drogą: na Amiga'ę nie ma ROMów - nośnikiem danych były flopy (chyba, że miała jakieś gry "wgrane" - nie pamiętam).

PS: A ile ma zajmować? Nie rozumiem...

PS2: Chcesz porozmawiać o tym czy o tamtym to załóż taki topik. Dlaczego? Ponieważ robi się śmietnik. :)

deejaymario 06.12.2005 14:55

Cytat:

Napisany przez Berion
rotfl

Jak to "z gotowymi romami"? ROM z cartridge'y zrzucasz samemu lub zasysasz z sieci. Pamiętaj, że jeśli nie posiadasz oryginalnego "karta" z rom-em, który ściągasz jesteś potencjalnym piratem :P

pamietam doskonale, czyli ten emulatorek jest sam wrzucam se na karte i szukam se romow tak?? i czy jest emulator amigi na ps2?? wyszlo cos takiego kiedys?? a i ile zaimoje na kacie w postaci elf ten snes??pozdr

Berion 06.12.2005 11:16

Cytat:

moze jest jakis emulatorek do amigi istnieje z gotowymi romami?? jest cos takiego bo to fajana sprawa , a mam pytanko czy ten snes na ps2 to jest z gierkami bo jeszcze tego nie wrzucalem na plytke i ile zajmoje na karte jak bym chcial wgrac???pozdrawiam

rotfl

Jak to "z gotowymi romami"? ROM z cartridge'y zrzucasz samemu lub zasysasz z sieci. Pamiętaj, że jeśli nie posiadasz oryginalnego "karta" z rom-em, który ściągasz jesteś potencjalnym piratem :P

deejaymario 06.12.2005 07:37

Cytat:

Napisany przez szczuru
deejaymario, powiedz jaki byś chciał soft po PL, to się zobaczy czy da sie zrobić...

moze jest jakis emulatorek do amigi istnieje z gotowymi romami?? jest cos takiego bo to fajana sprawa , a mam pytanko czy ten snes na ps2 to jest z gierkami bo jeszcze tego nie wrzucalem na plytke i ile zajmoje na karte jak bym chcial wgrac???pozdrawiam

szczuru 05.12.2005 21:06

deejaymario, powiedz jaki byś chciał soft po PL, to się zobaczy czy da sie zrobić...

deejaymario 05.12.2005 20:31

Cytat:

Napisany przez Berion
Nie ma, niebyło i raczej nigdy nie będzie. Sami musimy tłumaczyć progsy... A właśnie: kilka przetłumaczyliśmy (ofkoz to nie będą jednyne - czas). Zajrzyj do tematu "Polskie projekty".

spoko dzieki lukne do tego dzialu:D

Berion 05.12.2005 18:06

Cytat:

[...] a tak wogole to moze jakies stronki z softem po pl??bo w eng jest duzo ale czasami trudno z turtorialem a to moje poczatki dopiero.:P pozdrawiam

Nie ma, niebyło i raczej nigdy nie będzie. Sami musimy tłumaczyć progsy... A właśnie: kilka przetłumaczyliśmy (ofkoz to nie będą jednyne - czas). Zajrzyj do tematu "Polskie projekty".

deejaymario 05.12.2005 15:25

no tak kazdy by chciał:P wtedy bylo by ekstra, no coz jest jak jest. a tak wogole to moze jakies stronki z softem po pl??bo w eng jest duzo ale czasami trudno z turtorialem a to moje poczatki dopiero.:P pozdrawiam

Berion 05.12.2005 13:31

Cytat:

dobre:D sa ludzie ktorzy moze maja takei rzeczy i chca sie podzielic wrazeniami odnosnie tego [...]

No ba, ale to są ludzie raczej majętni :) (tudzież dzieciaki z bogatymi starszymi). Gdybym miał jakąś stałą robotę (z rozsądną płacą) to napewno miałbym po trzy PS2, Xy i full stuffu do nich, a tutoriale i inne egzotyczne arty pokazywałyby się jak grzyby po deszczu, a tak... cóż... ... pozostaje zabawa softem.

PS: Wynalazek ciekawy, nie powiem...

deejaymario 05.12.2005 12:50

dobre:D sa ludzie ktorzy moze maja takei rzeczy i chca sie podzielic wrazeniami odnosnie tego ,a jezeli to wyszlo niedawno to nie znaczy ze nikt tego nie ma. NIe zamieniam swojej ps2 heheh

Desden 04.12.2005 23:37

@deejaymario powiedz kto to moze mieć jesli to wyszło niedawno?-takie sobie postaw pytanie!
Najlepsze rozwiązanie bedzie takie, jesli wymienisz lub sprzedasz slima wzamian za stare ps2 ;)

deejaymario 04.12.2005 20:48

no w sumie to moze byc trudne ale bym zaryzykowal gdyby ktos to juz ma:P bo tak na slepo to moze byc lipka, z tym podlaczeniem to nei bylo by tak strasznie moze:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:22.