![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko co z tego jezeli mozna samemu naprawic! |
Cytat:
- odpali***322;em instalator windows xp (karte SD wsadzilem w specjalnego Pendrive USB Kingston TravelLite) i umie***347;cilem w gnie***378;dzie USB. - instalka wykry***322;a urzadzenie jako "przestrze***324; dyskow***261;" dla systemu - by***322;a na niej partycja wiec ja najpierw sformatowa***322;em a potem wywali***322;em (po zabiegu Pena odlaczyc) - po restarcie pod systemem juz na nowo umiescic pamie***263; w gnie***378;dzie i: Panel sterowania/narzedzia administracyjne/zarzadzanie dyskami Powinno tam j***261; wykry***263; jako pust***261; przestrze***324; bez partycji - nastepnie tworzymy partycje FAT32 na tym i ja formatujemy that's all czekam na zielone :D PS Moj aparat i mp3 te***380; aktualnie kart***281; wykry***322;y (wcze***347;niej by***322;a zwiecha softu) Wiec kto***347; co***347; tu gada***322; o serwisie ? :szczerb: |
Tak napisze za jakies 2lata bo w takich odstepach czasu ktos cos tu pisze;)
|
Koniecznie napisz. :ja_chce:
:D |
@jou nie mam czasu na takie pierdo***322;y :D
ju***380; j***261; naprawi***322;em, potem napisze jak :) |
Oddaj na gwarancj***281;, przecie***380; Kingston daje wieczyst***261; (chyba :hmm: ).
|
Cytat:
komunikat "System Windows nie był w stanie dokończyć formatowania" robiłem wszystie sztuczki - jest jakaś brutalna metoda wyczyszczenia tej karty ?? (bez glupich odp. prosze :D) |
Witam!
Odświeżę trochę ten temat.. Szukam programu do formatowania kart MMC. Dostałem wczoraj kartę 32 MB i ona nie działa: Mam czytnik i podczas formatowania z poziomu windy wywala błąd, że "System nie może dokończyć formatowania" i pliki nie znikają... Telefon z włożoną kartą wogóle się nie uruchamia. Co może być przyczyną? Jest to oryginalna karta Nokii... |
Ja mam 512MB RS-MMC Kingstona i smiga mi pieknie w cyfrowce Canona, playerze Siemensa, czytnikach kart, w telefonach Siemens S65 :)
|
Cytat:
potwierdzam.....znam na wielu przykładach kart innych formatów: np karta Kingston (CF) + Nikon...... :nie: Na początku to i chodzi, ale potem......makabra.....potracone zdjęcia, same kłopoty itd. Tylko karty SanDisk - polecam! |
To tak moj nauczyciel od informatyki chce kupić parat cyfrowy do 800 zł i tak albo caly komplet albo sam aparat ;] !! wiec jest pole do popisu dla znawcow , pozdrawiam
|
Cytat:
Jeśli sam - to może jakiś Canon - np.Canon PowerShot A510 lub 520 ? Co prawda nie spotkałem się z nimi, ale np. na Forum mają dobrą opinię. Albo Pentagram Photon 484 - kolega kupił jakiś czas temu i sobie chwalił. Ostatnio czytałem też opis cyfrówki Nikon CoolPix 5600 - i nieźle to wygląda. Wybór jakiś na pewno jest... Pozdrawiam ro29 |
witam jaki kupic aparat do 800 zł ?! !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:52. |