![]() |
Cytat:
|
no juz ci pisalem na priva, ale jak koledzy zauwazyli, zabierasz maly programik, ok 1 mb i wtedy wszystko powinno dzialac.
|
To teraz pozwol mi poznac tajemna procedure przegrania :)
Zasiegnalem jezyka w kilku miejscach i wszyscy twierdza ze nie da rady przegrac plytki zabezpieczonej SecuROMem 7 w taki sposob zeby ksero nie wymagalo uruchamiania programow wspomagajacych przy starcie plytki |
mozesz ja wzac do 10-u kolesi pozwalam
pozdro!! :serdusz: |
JEDNO BARDZO WAZNE PYTANIE:
Czy mozna tak zakombinowac (korzystajac z softu do lamania zabezpieczen) zeby po przegraniu moglbym wziac ja do kolesia on ja wrzuca do napedu i wszystko dziala bez problemu |
Patrz Moto GP forum.
Programy ściągnij , są darmowe. |
autorun jest zabezpieczony:
SecuROM 7.00.00.0001 detected -> I:\Autorun.exe z jedynych narzedzi ktore lamia zabezpieczenia mam alcohola 120% |
|
Cytat:
nigdy nie bawilem sie w przegrywanie zabezpieczonego softu czy filmow |
najpierw sprawdz czym jest zabezpieczona
|
Problem z przegraniem dodatku do Zemsty Sithow
Witam
Nabylem ostatnio Zemste Sithow do ktorej byl dolaczony dodatek na PC z roznymi gadzetami (gierki, tapety itd). Stwierdzilem ze zrobie sobie kopie zapsowa. Bez zastanowienia wypalilem plytke w nero i efekt jest nastepujacy: Plytka przegrala sie bez problemu, moge sobie przegladac jej zawartosc jak i otwierac poszczeglne apliakcje ale po wlozeniu plytki i starcie autoruna nie odpala sie menu tylko komunikat: Original disc could not be found or authenticated. Czy ktos wie jak mozna ominac to zabezpieczenie pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |