![]() |
Pomocy !!! co zrobic zeby dzialoalo Star Wars
Ściagłem sobie z emula Star Wars Battlefront II zainstalowalem przez demon tools i jak wlanczam gre wyskakuje mi taka ramka i pisze Conflitc with disc Emulator Software detected see. a podspodem jakas strona internetowa http://www.securom.com/emulation detecdet for more detalis a ponizej ok.
Pomuzcie co mam zrobic. |
Najlepiej wsiaść w samochód, podjechać do sklepu (np. Empik), wejść, kupić grę, wyjść, wrócić do domu, grać.
|
Oj łamiesz prawo ściągając grę której nie posiadasz orginału a potem chcesz pomocy w odpaleniu gry i dlaszym łamaniu prawa ..... używając pirackiej kopi.
Ponadto łamiesz regulamin forum prosząc o pomoc w odpaleniu pirackiej wersji gry :\ No ale załużmy czysto hopotetycznie że jednak posiadasz orginał i zassałeś z emula kopie bezpieczeństwa żeby ogrinała za bardzo nie zniszczyć || Podmontowujesz pod deamontools'a i wyskakuje ci komunikat "Conflitc with disc Emulator Software detected see." patrzysz do słownika i dowiadujesz się że komunikat mówi nam o konflikcie z wirtualnym napędem, tak więc wpadasz na genialny pomysł nagrania kopi bezpieczeństwa na CDR i wyłączenia wszystkich wirtualnych napędów poczym odinstalowujesz wszystkie Programy do emulecji wirtualnego napędu, robisz restart i instalujesz grę, poczym próbujesz odpalić i dalej nic, znowu wpadasz na genialny pomysł i dodajesz rodzynka no_cd żeby lepiej się grało i nie niszczyć kopi zapasowej. Ku twojemu zdźiwieniu okazuje się że rodyznka nie posiadasz więc googlujesz godzinami i znajdujesz mega games dział fix.... || 8 ) Wyżej wymieniona sytuacja nie zdażyła się na prawdę pan Krystian88 nie wpadł na tak oczywisty i genialny pomysł :respect: rozwiązania swego problemu jak i zignorował zupełnie regulamin jak i szukajkę :idea: :spie: |
Cytat:
|
http://www.gamecopyworld.com/
wciskasz "Mirror 1", wciskasz "Enter", wciskasz "Game Index" (pod zdjeciami okladek), wciskasz literke "S" (pod napisem GAME INDEX), scrollujesz na sam dol, wciskasz "Star Wars: Battlefront II" hmmm... trudne? jak nie masz oryginalu- nie wchodz na ta strone, bo Cie CBS namierzy, serio! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40. |