![]() |
Cytat:
No ja tez mam takie mikołajee. Jak ktos chce linka to na PW. Nie chce narazac sie na problemy ze strony modow ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
żeby Mikołaj przynosił nowe prezenty należy mu sprawić nową żonę, aby miał więcej energii i chęci do pracy!!
Może zrobimy składkę na jakąś fajną laskę da św. Mikołaja, wtedy będzie nam lepsze prezenty przynowił w ramach podziękowań. :piwo: |
Billy Bob Thornton w filmie Bad Santa pokazał mistrzostwo świata (jak zwykle zresztą w każdej roli) przedstawiając typowego pomagiera mikołaja :spoko:
|
Cytat:
|
|
dobrze... niech chudnie to potem na biegunie zimno pedofilowi bedzie!
|
jest żle, ja mu kopa a on mówi, że chce jeszcze ((
wiec go biore głodem, zobaczymy albo ja albo on. w każdym razie jedno wiem pod choinkę juz sie postara na pewno a tym co mu współczują, powiem tak - daliście sie nabrać tym bajeczkom że ten nierób jest taki dobry i kocha dzieci, własnie kocha dzieci tylko "inaczej" przyznał mi sie do tego jeszcze przed pobiciem, a kto wie do czego sie przyzna jeszcze... |
brutale!
koniaczek mu dac, pogadac z chlopina - caly rok na biegunie z jedna baba i elfami to na pewno meskiej rozmowy spragniony wtedy lepiej sie zacznie wam dostawac po choinke... choc widzialem ze w tym roku trafil do wszystkich dzieci, wiec chyba nie jest tak zle... http://puszon.rpg.pl/gzone/galeria/mikolaj.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
ale z Was brutale:( nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni:)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A ja nic nie dostalem... OBCIAC MU NARZAD ... wiecie jaki...
@prometeusz - specjalnie dla ciebie usunalem posta i utworzyłem nowego :P --EDIT-- Czyżby Św. Mikołaj lubił NFS, a moze tylko testowal? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |