![]() |
nie są. eot
|
bo sa cukrzykami?;D
|
Nie wszyscy s***322;odz***261; :)
|
Przeciez jest cukiereczek, poco tak sie bawic w odpinanie napedow;]
|
czemu m***243;j post znikn***261;***322; przeciez nie ***322;ama***322;em regulaminu, prawda? a tu nastepny ju***380; o c.rackach nawija ehh
|
Cytat:
|
a moze skopiujecie cracka? ;D
|
Ale to nie dzia***322;a z polsk***261; wersja !!! przynajmniej u mnie , robi***322;em pr***243;be , po starcie uruchamia sie i wraca do windy . Moze ktos te***380; robi***322; pr***243;by i ma inne wyniki ?
|
Mi tam gierka dzia***322;a bez ***380;adnego kombinowania tylko na pocz***261;tku od***322;***261;cza***322;em cd-rom p***243;***378;niej przez przypadek wlaczy***322;em POPa bez od***322;***261;czania i posz***322;o bez ***380;adnych problem***243;w.
|
Myślę że XP nie pozwoli na wylonczenie dysku na którym jast zainstalowany system
Ale trzeba otworzyć obudowę ty możesz ja mogę, ale czy wszyscy mogą? przy innych metodach też jest potrzebny restart u mnie niedał rady albo ja go nieumiem dobrze obsłógiwać(starfuck) (co jest możliwe) moja metoda działa czy nie to jest najwazniejsze :haha: :haha: :haha: niwiem czy restart jest jest koniczny, ja restartowałem |
Cytat:
Sposob dobry, ale ze wzgledu na konicznosc restartu i tak wybralbym "reczna" metode. Choc u mnie dobrz sobie dawal rade StarFuck |
TAK, ale jak nie masz dysku SATA to nie możesz wyłączyć kanału IDE.
Tak czy inaczej dzięki temu uruchomiłem grę "prawie orginał":) Bez odłączania fizycznie napędów "mam 2" Ciekawe czy z innymi grami zabezpieczonymi StarForce 3.6 to działa Wyłączenie w menadżerze urządzeń dysków DVD nic nie dawało dopiero wyłączenie kanału IDE przyniosło efekt, metoda na odpięci fizyczne napędów (DVD)też umnie działa, ale nie chce mi się, co chwile podłączać i rozłączać napędów |
Dlaczego? Wlasnie, ze logiczne.
Wylaczenie kanalu IDE ma sens tylko, jesi dysk twardy NIE UZYWA IDE (czyli musi byc SATA/SCSI) |
No dobra wyg***322;upi***322;em sie z tym dyskiem SATA. Teraz zauwa***380;y***322;em ***380;e to nielogiczne
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |