![]() |
okey
|
Dobra, sorry... Ponioslo mnie wczoraj. Mialem zly dzien, wybacz...
|
człowieQ szkoda na ciebie słów to że jest na napisane to nie oznancza że nim jestem w moim kompie są może góra 4 "słodziki"
|
Czy wy nie widzicie co on ma nad avatarem napisane? Za jawne przyznawanie sie do takich czynow powinny leciec co najmniej ostrzezenia a najlepiej bany...
EDIT : Po co zakldasz takie tematy? Wy, piraci, i tak nie umiecie dobrze przegrac plyty, tylko ulatwiacie sobie zycie przez slodziki... |
pewnie jakiś plextor, chociaż ja mam LiteOn 1653S (DVDRW) i nie narzekam...
Securom 7- luzik, starforce- kopie też działają, tylko nie próbowałem sd4,6, ale ogólnie polecam i dobry stosunek ceny do możliwości chociaż kupowałem jąg rubo ponad rok temu i dawałem 315 zeta :-( |
dobra a jaka nagrywarka zwykła jest najlepsza do wypalania zwykłych cd-erek cena nie gra roli :)
|
dzięki
|
żadna nagrywarka nie nagra SF3
wiele nagrywarek nagra SD4 na CD ale prawie żadna na DVD (chyba tylko któryś plex radzi sobie z SD DVD ale nie obsługuje on SR7 po modyfikacjach) SR7 po modyfikacjach (twinpeak) nagra wiekszosć nagrywarek... tak więc cieżko znaleść coś uniwersalnego... Szukaj dalej złotego środka :) |
zadna... a polecam benq 1640
|
SF3 sc7 sc 5 SD4 pytanko
poradźcie mi jaka nagrywarka DVD to wszstko nagra nagryywarka ma maieć technologie LIGHTSCRIBE ma kosztować do 250 zł aha i dyskusje dobrze założyłem bo zabezpieczenia cd/dvd są w tym dziale :)
pzdr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |