![]() |
Losowanie będzie na CTV2 o 20.15. Na szczęście odbieram pepików :D
3 lata temu miałem TV na czeski program włączony, a głos z radiowej 1. Wszystko pasowało tylko niekiedy wydawało mi się , że komentator oglądał inny mecz :) |
ja odbieram czeskie tv ze zwykłej naziemnej, jedynke bardzo dobrze, dwójka snieży wieczorem czestą nie ma głosu no i nova ale na niej nic nie bedzie.
woj. dolnośląskie 40km bliżej granicy niż wrocław :) |
Cytat:
chociaż teraz korzystam z kablówki ale to nie problem przełączyć kabel. |
fakty tylko w Polsce jak i w Toruniu nasze kochane radio ma rayja i tv trawam - pedalskie imperium i jakby nie patrzeć zwycięzca wyborów prezyd/parlam.
|
A to przepraszam, z Twojej poprzedniej odpowiedzi (może zbyt pochopnie) wywnioskowałem, że oglądałeś... :zawstydz:
|
Cytat:
|
To się ciesz, bo sobie znowu pooglądasz! :tak!:
:D |
nie, bo z tego z tego co wiem, to wlasnie jest niekodowane i mozna odebrac w poludniowej Polsce (tak robiono rowniez 4 lata temu) :>
|
A co, myślisz że zakodują? :hmm:
|
bede musial sie dowiedziec jak to jest w czasie mistrzostw z odbieraniem czeskiej telewizji naziemnej :>
wie ktos? |
Cytat:
|
Cytat:
z tego co mi wiadomo losowania na eurosporcie nie zobaczysz. |
ja bylem na Miss Polski 2005...bylo super:) co prawda to nie miss Polonia ale dziewczyny pierwsza klasa:D
|
I tak wiekszosc ma Eurosport wiec nie ma co sie martwic.
|
Co się przejmujesz w 2014 roku (chyba - nie pamiętam dokładnie, ale to nie ma znaczenia dla dowcipu) mają być Mistrzostwa w Polsce :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |