![]() |
Pomocy !! Kto mi pomoze ??
Sluchajcie mam problem DVD Shrink juz sobie nie radzi z wiekszoscia filmow dvd :(( nie chce mielac orginalow :(( Czy macie jakis program taki prosze tylko o nazwe , takie cos jak dvd shrink zeby zgrywalo i kompresowalo filmy na plyte 4 GB pomocy
DZIEKI WIELKIE |
Cytat:
|
hehehe no oczywiscie any dvd dzial bez problemu w tle :)) dzis przegrywalem madagaskar i wielka kiszka !!! blad CRC :((
|
ales uparty :rozga:
|
Madagaskar to sobie wpisz do wyszukiwarki, wywali ci masę wyników, poczytaj sobie. :czytaj:
IMO w szkołach powinni najpierw uczyć czytania a dopiero później pisania, z tego, co ostatnio obserwuję, to jest jakby odwrotnie. :mruga: |
no i kiszka co mam znalesc na googlach co ?? napisy do dvixa ?? potrzebuje jakies programow do rip i kompresji
|
|
Cytat:
|
Madagaskar - hmm duzo zabawy bylo z nim :) moze bys tak pomyslal co ?
taka mała piramida od czego zaczac shrink dvd decrypter any dvd + dvd shrink jak to nie da rady to zabojczy duet anydvd +dvdclone : || || |
właśnie sprawdziłem nowy film Sony ze wszystkimi zabezpieczeniami jakie tylko są - AnyDVD 5.5.5.1 + DVDDecrypter - zonk
najnowszy DVDFab Decrypter + AnyDVD - bez problemu. jeszcze jest nowa zabawka Faba do zdejmowania zabezpieczeń z już zgranego DVD - freeDVD :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |