![]() |
Cytat:
|
Witam ponownie,
do mnie krążki już dotarły, odpowiednio zapakowane także nawet nasza poczta polska nie mogła im zaszkodzić :D Więc wszystko jest w pożądku, napewno niedługo dotrą do reszty zwycięzców. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Najważniejsze że coś się "ruszyło" i jak widać redakcja CDRinfo interweniowała. _______________ Pozdrowienia dla PanaNaczelnego |
Cytat:
Hmm.. taki niby oficjalny list od firmy i użycie słowa "sorry".. No ale można przymknąć oko, bo w końcu coś się wygrało ;) Tak czy siak - gratuluję :) |
Cytat:
|
Dzisiaj otrzymałem takiego maila:
"W imieniu BenQ PL serdecznie gratuluję zwycięstwa w konkursie BenQ zorganizowanym przez portal CDRinfo.pl Wygrane krążki DVD są już w drodze. Sorry za lekkie opóźnienie ale tzw. "niespodziewany koniec roku" właśnie nadchodzi. Proszę o mailowy sygnał jak przesyłka dotrze. Pozdrawiam Zbigniew Blewoński" Mam nadzieję, że przesyłka już dotrze :) :) :) |
Proszę o informację na maila (znaleźć go można w dziale kontakt) od osób, które nie otrzymały jeszcze nagród. Nasz udział w organizacji konkursu skończył się w chwili przekazania listy laureatów do sponsora, czyli firmy BenQ. Jeżeli do któregoś z Was nagroda do tej pory nie trafiła, proszę o informację i postaramy się wyjaśnić sprawę.
|
Również wygrałem w/w konkursie. Skakałem z radości jak dzieciak bo to mój pierwszy raz, a tu ZONK płyty nie dotarły a skakałem prawie miesiąc temu.
Mam nadzieje że płytki dotrą. Pozdrawiam załoge CDRinfo które narazie mnie nigdy nie zawiodło |
Ja wiedziałem, wziąłem udział, nie wygrałem, ale się cieszę, że Wy wygraliście! :jupi:
BTW częściej na główną zaglądać panowie... :> |
Cytat:
Ja też nic nie wygrałem i nic nie wiedziałem o jakims konkursie Benq :| |
Cytat:
|
też wygrałem płytki o czym dowiedziałem sie przypadkiem z ...... google wpisując swoje imię i nazwisko.
|
A ja to jeszcze nigdy nic nie wygrałem... może któryś z moderatorów CDRinfo się wypowie w tej sprawie?
|
Ja również wygrałem płytki w tym konkursie i nadal płytek nie otrzymałem ???
Może ktoś z moderatorów CDRinfo by się wypowiedział w sprawie. :respect: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:58. |