![]() |
Nero 7 i udf
Witam chcialem sobie nagrac giere na plytke dvd ktora to giera byla spakowana do jednego pliku rar ktory to plik zaimowal wiencej niz 2gb.
I kiedy chcialem go przezucic do nagrywania w nero wyskoczylo mi ze cos tam costam ale kompilacja iso nie obsluguje tak duzych plikow musisz wybrac inna kompilacje naprzyklad udf. Jak to zrobic w tym nero 7 bo w starszych nerach to bylo data udf i luzik a w tym badziewiu to ja nic nie mam. Pozdrawiam |
Uzyj Nero Exspress opcja DVD z danymi (a on sam juz wszystko ustawi) - podpowiedz dla mniej zawansowanych uzytkownikow PAKETU NERO ;)
|
Wielkie dzienki mensir67pl bo rzeczywiscie jak wlacze nero expres to on automatycznie sobie ustawia tyle ze ko..a nie moge predkosci nagrywania zmienic a niebende wypalal plytek 4x bo puzniej nic z nich nie odczytam.
Wienc moze mi ktos jeszcze powie jak w nero expres zmienia sie prendkos nagrywania oczywiscie w nero 7 bo oile dobrze pamientam we wczesnieiszych wersjach to mozna sobie bylo ustawiac zaraz besposrednio przed zapisem. A tu w tej 7 korde jak znalazlem jakies opcje to tyle ze moglem sobie przeczytac ze wlasnie plyta bendzie mi sie nagrywala 4x a zmienic nie mozna. Jak to mam zrobic pliska bo juz zaczyna mnie wpieniac to nero. |
A nie łatwiej zainstalować starsze Nero? Skoro twierdzisz że nie ma problemu ;)
|
Ilość załączników: 1
DZILALA :) dziala
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |