![]() |
ok... zainstalowalem sobie nowe stery do plyty, ale nic sie nie zmienilo
|
Cytat:
|
podaje info czy pyta sie czy zastapic?jak pyta to dobrze, wybierz opcje zastap czyli chyba tak i jazda
|
system wypisuje mi ze dla obecnego hardware nie sa potrzebne aktualizacje, ktore instaluje i konczy dzialanie programu, albo podaje mi informacje ze sterowniki ktore instaluje sa starsze niz systemowe
|
nie chca czy system nie dopuszcza, Moze masz ustawione by tylko instalowal z podpisem cyfrowym
http://img236.imageshack.us/img236/3...niki3gi.th.jpg może masz zaznaczone zablokuj, najlepiej ustaw ignoruj |
Cytat:
Akurat to jest ECS P6BXT-A+ i na stronie producenta sa stery sprzed 3 lat i tez nie chca sie zainstalowac pod winda XP S2 Zauwazylem ze mam problem z IDE, jak wlaczylem DMA dla 2 kanalu dla obu urzadzen (CD-ROM i CD-RW) to na pierwszym kanale dysk wszedl mi w PIO4 i za cholere nie chce sie przelaczyc... trace glowe, a ten komp potrzebny mi jest do archiwizacji, zglosilem do informatyka, ale ten przyszedl popatrzyl i powiedzial ze windows dziala (przyjeli taka mloda kobiete) i poszedl (poszla) :wsciekly: |
Cytat:
Dla potwierdzenia mojej tezy sprawdź czy nagrywa w wolniejszym trybie np. PIO4. 8 ) |
Cytat:
|
a nie mozesz sprawdzic tej nagrywaki gdzies indziej?
|
To nie to :) Wczesniej mialem taka konfiguracje i nagrywalem plyty :) Zaczynam chyba podejrzewac ta plyte glowna... ale z drugiej strony wszytsko chodzi jak nalezy, jedyny problem to nagrywanie
|
dodatek bu inni urzytkownicy nie bedacymi administratorami mogli uzywac nagrywarki.
W twojej wersji moglo go nie byc - ale tak jak napisalem nie tyczy sie to konta i grupy administrator edit link edit bzdury napisalem jakies - nie mial bys dostepu do nagrywary, czyli ni eotrzymal bys tego komunikatu;) |
Cytat:
|
@Ormianin, a czy kolega nie zapomnial o dodatku do XP - dla userow.
No chyba ze dzialasz jako administrator |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:25. |