![]() |
Kłopoty z antiblax i MotoGP3
Mam taki problem - Jak zrobić obraz Alkoholem lub Daemonem aby później wykorzystać go w antiblaxie? Trzeba podać ścieżkę dostepu do obrazu a ja nie wiem jaką !. Po rozpakowaniu archiwów na dysku mam pliki *.BWS, *.BWA, *.BWT, *.BWI.
Dotyczy to MotoGP3 |
To jest obraz płyty zrobiony przez
BlindWriteSuite: -*.BWI ... Obraz CD -*.BWT ...Kontrolny pliku (Contains the TOC) -*.BWS ...Sub-Code (Dane z Subkanałów Płyty) -*.BWA - Struktura fizyczna płyty, wygenerowany przez BWA Builder. (Plik dodatkowy do modyfikacji obrazu płyty) O Anti-Blaxx i MotoGP (SecuRom7) bylo już pisane w tym wątku: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=56225 Ps.Osobiście nie lubie anti-blaxxa i nie używam go jest już troszkę przestażały i nie sprawdza się za dobrze, prościej było by uzycie mini-image i użycie np. SR7.Stop, Securom 7 Burner Loader lub Virtual-CD-Hide. |
Dzięki za pomoc
Montuje gierke w Daemonie a następnie używam Virtual CD Hide. Wtedy po uruchomieniu zgłasza się jakieś okienko o zabezpieczeniach. Jak nie uzyje VCD to gra prosi o dysk orginalny. To się pokazuje "A required security module can not be activated. This program can not be executed" Próbowałem przegrać na płytkę z napędu wirtualnego Alkoholem (ustawienia securom *NEW) ale po instalacji nie widzi płytki na która nagrywałem |
Cytat:
|
Ale po polsku plisss!
|
:) O Moto GP zostało chyba powiedziane wszysyko na forum o tej grze . :)
Forum ma wiele stron nie tylko jedną.Pozdro :) (jest na stronie drugiej) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:39. |