![]() |
Cytat:
Nie dziala moze jest na to jakis inny sposob???? Lub jest to niewykonalne :( Ale dzieki za starania!! |
Cytat:
Skopiuj program z tego adresu !!!TUTAJ!!! lub !!!TU!!! firmy hp. Zainstaluj go i podlacz pendriva. Wlacz program i wybierz litere pod ktorym jest pen (powinien sam wykryc) sformatuj go w systemie FAT lub FAT32 (FAT jest pewniejszyw starych biosach) zaznaczajac u dolu opcje "create a dos startup disk" a potem klikni wyszukiwanie i podaj mu sciezke do dyskietki startowej od 98 lub ME!! Jak skonczy pszekopiuj reszte plikow oprucz IO.SYS i Command.com z dyskietki startowej!!! Powinno dzialac oczywiscie jesli Bios obsluguje bootowanie z hdd usb lub fdd usb badz wykrywa pena jako dysk!! Pozdrawiam!!! Proponuje dolaczyc to do FAQ dla tych co maja ciagle problem z Pendrive!! |
Cytat:
Tak to moja inicjatywa to tak dla tych nieskoputeryzowanych :D Cytat:
|
A to akurat pomysl autora, nie moj ;-D...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Ja jak pliki z dyskietki skopiowałem na pena i botowałem go to i tak lipa ;( |
DOS Menu
Ilość załączników: 1
Mam na pendrive storzona dyskietke startowa tylko ze troche ja przebudowalem i zrobilem wlasne menu. Tu zaczyna sie moj problem. Mianowicie chcialbym po wlaczeniu jakiegos programu po przez menu i jego zakonczeniu nastapilo przekierowanie spowrotem do menu poczatkowego. Czy w ogule jest to mozliwe??? Zwracam sie do zaawansowanych uzytkownikow ktorzy maja sentyment do DOSa || Dolaczam pliki Autoexec.bat i config.sys!!
Pozdrawiam!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34. |