![]() |
polski 27 pkt
11 Czyt 16 wypr |
no to kolejna porcja newsow:
gegra: 68 % podst, 44 % rozszerz... patrzac iz nie uczylem sie prawie wogole to wynik z rozszerz jest wrecz rewelacyjny:) natomiast z podst troche za malo, z 80 powinienem miec ;) polski rozszerz: 20 % - liczylem na ponad 30 ale i tak ujdzie od bidy, pisalem tam straszne *******y a osoba ktora jest moim guru jesli chodzi polski miala mniej odemnie ;) (ale to pewnie tylko zly dzien ~~) ogolnie ujdzie ale wolalbym tak ponad 30 % |
no wlasnie nie przesadzaj
ja to z polaka bede maaaaaalo mial, pewnie nawet nie zalicze :/ |
Cytat:
|
No to wyniki z polaka
podstawowa - 67% :( rzszezona 26% :(:(:(:(:(:( |
znam narazie wyniki z historii
45 na 100 z podstawowej 10 na 50 z rozszerzonej bez nauki :) ale to slabo... |
Cytat:
A angielskim się nie przejmuj, może na maturze nic nie jest przyjemnie (chociaż ja swoją akurat miło wspominam), ale angielski to chyba jej najprzyjemniejszy moment :) |
no ja dopiero za rok ale juz czuć ją....... już nas strasza i to porządnie a ja sie bardzo boje ....... szczególnie angielskiego :( który umię bardzo dobrze i boję sie ze dam plame.....
|
english, 93 % podst, 64 % rozszerzony....
podstawowy ok, tak 90-100 % to to czego oczekuje :) a rozszerzony ujdzie, ale wolalbym cos kolo 70-80 :) PS. nie zebym sie chwalil, poprostu chcialbym dodac jaki byl ogolny poziom ;), ale bylem najlepszy rowno z drugim kolesiem (liczac moja klase) |
Ja poki co znam tylko tyle
WOS podstawowy - 61% :( rozszezony - 50% |
No i mam wszystkie wyniki
Matma podstawowy 66% rozszerzony 16% Angielski podstawowy 91% rozszerzony 49% Polski podstawowy 60% Z matmy nie jestem wcale zadowolony, za to z angielskiego juz moze byc ;) |
U mnie jak przepuszczelem ,matma cieniutko :|
PP- 48%, PR- 8% @Banana Coctail: moj nauczyciel od matmy nie mial problemow z zadaniami :) Moze to po prostu swiadczyc o wyksztalceniu i wiedzy polskich nauczycieli :) |
narazie u nas oddali tylko majce i polski. majcy nie pisalem, ale ludzie mieli okolo 90 % z podst i 50-60 % z rozszerzonego najlepsi. ale polski to mnie totalnie zaskoczyl :| najlepsi z podstawowego mieli 70 % ZALEDWIE ! u was tez tak kiepawo ? (ja mialem 43 % z polaka, jestem srednio zadowolony, ale tragedii nie ma patrzac na ogolny poziom ~~)
|
Podobno profersorowie nie umieli czesci zadan z matmy zrobic. O czym to swiadczy? O glupocie tego co robi takie testy dla licealisty.
|
No jak widzę takie bzdety to aż mnie krew zalewa. Ja 6 lat temu maturę pisałem na dwóch kartach podaniowych dla każdego przedmiotu. Teraz drukują po ryzie papieru dla każdego ucznia. A lasów ubywa.....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |