![]() |
Matura probna - Grudzień 2005
Czy ktoś ma juz odpowiedzi ?? :serdusz: :pisze: bo czuje ze niebardzo napisalem ;( :podbite:
|
No ja juz po... Nie powiem zeby tematy byly wspaniale. Wczoraj z kumplami gadalem po lekcjach sobie, ze bedzie na bank III cz. Dziadow i Pan Tadeusz :) Nastepnym razeb bede bardziej wierzyl swojej intuicji... I inni chyba tez bo by sie przydalo w sam raz, jakbysmy sobie to powtorzyli... Ale ogolnie poziompodstawowy jak i rozszezony nie poszedl mi najgorzej, chociaz zawsze moglo byc lepiej :)
|
Sie nie óczy sie ma problemy.
Ja teraz zaluje ze sie nie chcialem uczyc historii i biologii, to teraz bym sobie poszedl na jakis wydzial gier i zabaw typu psychologia, a tak to ****ana kolejna przerwa swieteczna. |
Ja jestem juz kilka godzin po. Podchodzilem tylko do poziomu podstawowego. Swoja droga to mozna bylo sie spodziewac utworow Mickiewicza, bo w tym roku przypada 150 rocznica smierci.
|
A mnie zjadl stres... Dobrze ze to tylko probna... Jak beda gdzies odpowiedzi i klucz do wypracowan dajcie linka!!
|
a mi dobrze nie poszlo :/ czytanie ze zrozumieniem trudne..
wypracowanie rowniez.... cos czuje ze napisalem nie na temat i wogole lipa a co do rozszerzonej to jak przeczutalem tematy to oddalem kartke i wyszedlem:) zreszta nie tylko ja :)] a jutro angol, bedzie lepiej ;) |
Eee tam, nie bylo tak zle... ;)
Analiza tekstu w 80% to banal, a wypracowanietez nie takie trudne znowu :) Duzo Was pisalo poziom rozszerzony,w mojej klasie chyba tylko 3 osoby PS. To powtarzanie "za" w ostatnim akapicie, jak sie nazywa? :) |
To teraz matura próbna jest w grudniu? Czemu tak?
|
Cytat:
"ZA" jest powtórzeniem... oczywiscie tego nie napisalem... wymyslilem to dopiero jak wracalem do domu, ale koledzy wlasnie tak pisali. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem w ostatniej klasie technikum i jak narazie nie wiadomo jak bedzie wygladac moj egzamin zawodowy - dyplom technika. P.S. Zastanawiam sie juz nad odkladaniem kasy na dobrego prawnika 8 ) |
Eee no, analliza tekstu, tak jak spodziewalem poszla mi dooobrze... jakies maks. 3 punkty strace :D
co do tego 'za' to strzelilem 'anafora' i jak sie okazuje dobrze :D tylko wybracowanie troche spartolilem :( |
Cytat:
No z tego co widze to test mi w miare dobrze poszedl... ale wypracowanie :podbite: :blee: a za nie bylo najwiecej punktow (( No nic ... 30% powinienem miec :bicz: |
a ja swoja maturke bardzo milo wspominam (ostatni stary rocznik)
dobrze, ze nie musze sie meczyc z tym nowym systemem powodzenia chlopaki w maju, czy kiedy tam piszecie real mature :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |