Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   zabezpieczenie nowych filmów (https://forum.cdrinfo.pl/f11/zabezpieczenie-nowych-filmow-59813/)

alex1977 15.12.2005 15:57

zabezpieczenie nowych filmów

Proszę o pomoc:
do tej pory nie mialem problemu z filmami dvd przerabialem je przez shrinka lub dvd decrypter (jesli plyta miala pojemnosc 4,7). Ale od niedawna nowe filmy są tak poblokowane (Wirus, Madagascar itp.) że nie daje rady z ich przekopiowaniem w żaden sposób. Shrink zawiesza się w połowie pisze ze za malo pamięci niewiem o co chodzi ale mysle ze sobie z tym nie radz. Proszę was o poradę jakimi programami łamać najnowsze filmy dvd

zene_k 15.12.2005 16:06

Cytat:

Napisany przez alex1977
Proszę o pomoc:
do tej pory nie mialem problemu z filmami dvd przerabialem je przez shrinka lub dvd decrypter (jesli plyta miala pojemnosc 4,7). Ale od niedawna nowe filmy są tak poblokowane (Wirus, Madagascar itp.) że nie daje rady z ich przekopiowaniem w żaden sposób. Shrink zawiesza się w połowie pisze ze za malo pamięci niewiem o co chodzi ale mysle ze sobie z tym nie radz. Proszę was o poradę jakimi programami łamać najnowsze filmy dvd

Kilka dni temu robiłem kopię filmu Madagascar. Żadnych problemów.
Sprawdź raczej, czy nie jest to wina twojego kompa. :piwo:
Edit: Mogły się też trafić uszkodzone kopie.

alex1977 15.12.2005 16:23

Cytat:

Napisany przez zene_k
Kilka dni temu robiłem kopię filmu Madagascar. Żadnych problemów.
Sprawdź raczej, czy nie jest to wina twojego kompa. :piwo:
Edit: Mogły się też trafić uszkodzone kopie.

jest to oryginał z wypożyczalni, a kompa mam sprawnego kupilem go miesiac temu, jesli moge spytac to przez jaki program to robiles

ed hunter 15.12.2005 17:18

Cytat:

Napisany przez alex1977
jest to oryginał z wypożyczalni, a kompa mam sprawnego kupilem go miesiac temu, jesli moge spytac to przez jaki program to robiles

a już chciałem powiedzieć, że najnowsze wynalazki Sony załatwia najnowszy DVDFab Decrypter ewentualnie w zestawie z AnyDVD, ale nie powiem, bo kolega wyraźnie napisał o piractwie...:nie: :niepow:

alex1977 15.12.2005 17:27

Cytat:

Napisany przez ed hunter
a już chciałem powiedzieć, że najnowsze wynalazki Sony załatwia najnowszy DVDFab Decrypter ewentualnie w zestawie z AnyDVD, ale nie powiem, bo kolega wyraźnie napisał o piractwie...:nie: :niepow:

ciekawe czy kolega hunter nigdy nie korzystal z piractwa (kazy, emula, itp rzeczy). Przeciez czaly internet to jest wielkie piractwo i po co ściemniac innych jak wszyscy wiedzą...

ed hunter 15.12.2005 17:31

Cytat:

Napisany przez alex1977
ciekawe czy kolega hunter nigdy nie korzystal z piractwa (kazy, emula, itp rzeczy). Przeciez czaly internet to jest wielkie piractwo i po co ściemniac innych jak wszyscy wiedzą...

nie no w życiu nic nie ściągnąłem. wszyscy mnie tu znają i potwierdzić mogą.

a forum ma regulamin, którego trzeba przestrzegać, wcześniej miałem nadzieję, że ten film zostal kupiony w wypożyczalni, ale teraz ją tracę.

zene_k 15.12.2005 18:10

Cytat:

Napisany przez alex1977

Mam nadzieję, że jest to film z twojej wypożyczalni, więcej nie wnikam ;)

DVDDecrypter+ IC8

joujoujou 16.12.2005 03:24

Cytat:

Napisany przez alex1977

Polemizowałbym, na p2p są również jak najbardziej legalne rzeczy do zassania. :P

Jerry from hell 16.12.2005 11:58

Cytat:

Napisany przez alex1977

Oj oj oj oj oj.... widze że nie zrozumiałeś ironi w poście @łowcy

fi-ga 22.12.2005 23:18

Mialem ten sam problem z Madagaskarem, poradzilem sobie uzywajac AnyDVD- poszlo bez problemu.

Burt 25.12.2005 03:09

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Polemizowałbym, na p2p są również jak najbardziej legalne rzeczy do zassania. :P

Prawda!!!!!!!!!!!! np.-gołe laski ;)
:wesswiat:

FatAlbert 25.12.2005 11:56

piractwo piractwo piractwo szerzy sie jak grzyby po deszczu CLONDVD+ANYDVD wszystko mi przegra !!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:01.