![]() |
Wymiana wadliwych AC-adaptorów PS2 slim
Już ponad miesiąc temu dostałem maila o wadliwych adaptorach do PSTwo. Na tej stronie http://www.ps2ac.com/ można sprawdzić swój zasilacz i zamówić bezpłatnie. Nie wiem czy do Polski będą wysyłać, ale do mnie (UK) przyszedł jakieś 2 tygodnie temu i żadnych różnic nie widze. Ale lepiej mieć bez wad.
Sorry, jeśli temat już był. |
Tak dla nie poznaki były jaja z tymi zasilaczami tzn.mogłeś napisać zgłoszenie ale wysyłać już nie musiałeś, w efekcie co wyszło?:D
Mogłeś zamówić hurtową ilość bo jak zwykle SONY miało burdel i wysłało je każdemu,a potem mogłes robić co chcesz jak przyszło,nawet sprzedać na allegro. ps.Ciekawe ile było dostaw do polski tylko po to, aby zaras było na ebayu czy allegro XD |
@Desden
I to mnie martwi... polska mentalność. :P @zYxMa Na naszym forum takiego tematu jeszcze nie było - bez obaw. Nie wiele się tu dzieje (narazie :D ). PS: Na wypadek gdyby ktoś trafił na ten temat i był na tyle leniwy i wszedł na podaną wyżej stronę: Problem dotyczy tylko zasilaczy AC z datą produkcji 2004.08/09/10/11/12 o symbolu HP-AT048H03, dołączonych do modeli SCPH-70002/3/4 (Carbon Black?) |
Czy ktos wie jaki jest defekt tych zasilaczy i do czego ten defekt moze doprowadzic ?
|
Cytat:
|
wlasnie dostalem male pudeleczko z nowym zasilaczem ...
HP-AT048H03B 2005.08 od 30 grudnia 2005 ... milo 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |