![]() |
Wiem, ale ja cenie wygode... Serv-U instaluje i zakladam konta... Po temacie ;-D...
|
Cytat:
|
Serv-U FTP - 3 minuty i masz FTP... Z Raidenem nie pamietam ile razy mnie szlag trafial...
|
Dzięki chłopaki w najbliższym czasie będę próbował sił w sposób jaki mi podpowiadacie. Jak będzie coś nei tak to się odezwę.
|
@roman01 zawsze możesz zainstalować program do ograniczenia łącza netowego. Najlepszym narzędziem (moim zdaniem) do tego celu jest program Bandwidth Controller. Niestety jest płatny.
|
polecam raidenftpd - troche zabawy z tym co ma byc udostepnione ale sa opisy dokladne takze nie ma problemu
|
Zamiast otoczenia lokalnego ftp lokalnego czy się da ??
Witam mam problem, jetem w sieci j mam otoczenie lokalne na 60komputerow jednak jak wejdzie nawet jedna osoba i zacznie sciagac ode mnie filmy komputer strzasznie mi sie tnie. Czy jest mozliwosc wylaczyc u siebie udostepnianie plikow w otoczeniu lokalnym i w zamian udostepniac jest dla uzytkownikow Lan ale poprzez FTP lokalne nakladajac do tego ogranieczenie w wysylaniu predkosci. A mzoe zna ktos moze strony gdzie jest opisane krok po kroku jak to zrobic jesli mozna. Serdecznie pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |