![]() |
win2k pobieranie aktualizacji
mam pytanko, trzy dni temu postawilem winde 2000 i od tego czasu "pobiera" mi aktualizacje - w taki sposob, ze raz na jakis czas sie wlacza ikona i ciagle mam 33%
sam nie wiem co z tym fantem zrobic, pierwszy taki przypadek ?? dzieki za info |
w panelu sterowania masz aktualizacje automatyczne odpal
http://img230.imageshack.us/img230/9...cje02uv.th.jpg i zobacz co masz zaznaczone jak nie chcesz z automatu to wylacz http://img219.imageshack.us/img219/4...acje4fv.th.jpg :piwo: |
czy wybiore opcje automatyczne czy nie to i tak dalej mam 33% w tray'u pobierania
moze musze ie podniesc z wersji 5.0 do 6.0 ?? zobacze jakie to da efekty |
Cytat:
wydaje mi sie ze moze to byc zwiazane z tym iz jestes w trakcie pobierania i nie wie co z tym zrobic. Restart kompa moze pomoc - aczkolwiek nie musi bo to co sciagnoles moze traktowac ze jest w buforze |
po restarcie i upgrade ie na 6.0 dalej to samo ???
troche to denerwujace, ale chyba nieszkodliwe ;) |
Dlatego m. in. nie aktualizuję win2k, nigdy tego nie robiłem i nie mam zamiaru. :P
|
a najlepsze jest to ze nawet strona windows update sie cos wywala i moze dlatego nie pobiera mi dalej niz te 33%
|
dziwne - robile przed chwilką update offica bo dopiero co go zainstalowalem i poszlo ladnie.
A robiles w koncu ten restart kompa |
icemac, a co? z linuksa na winde2k sie przesiadles? ;)
swoja droga - mi po reinstalce xp'ka zginal wczoraj grub.. ide jakos to naprawic zaraz :) |
@prometeusz
zeby to jeden restart @Smartek w robocie mam winde, w domu winde i MDK10.1PP (bo 2006PP jakos mi kulal z neo+) |
Cytat:
pozdro ;) |
ustawil bym w takim razie niech pobierze, ale nie instaluje - sam to zrobisz jak bedą wszystkie.
Wynika z tego ze ciagnie w tej chwili duza latke. Tak czy siak by przyspieszyc odpalil bym recznie - dal tylko kilka poprawek a nie wszystkie, jak te przejda to nastepne. to 33% przy pierwszych aktualizacja to normalka - musisz cierpliwie poczekac - a potem zablokuj jak jusz przejdzie;) |
Cytat:
ale temat tyczyl sie update P.S. znow mi sie ikonka pojawila - a gdzie ona ma cache tych update ? |
nie wiem czy przypadkiem nie siedza w WINNT/Installer
|
wykasowalem czekam na odzew programu do aktualizacji
dalej 33% :wsciekly: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |