![]() |
Czym zapełnić DVD ?!
Witam mam pytanie jakimi programami ? moge zapełnić plyte dvd ?! chodzi o wszystko na linuxa ... nie wiem programu porady itp... ale gdzie to znalesc ?!
pozdrawiam |
ja pytania nie rozumiem..
|
chodzi mi o jakies programy na linuxa ktore troche zajmuja ...
|
Hehe - dołóż nową wersje KDE, dodatkowe pakiety i już.
|
tylko gdzie to sciagnać ?! jakies linki ?! coś ?! :> wie mze ide na latwizne sorry ale teraz zabardzo nie mam czasu szukać a dosyć pilnie mi to jest potrzebne :|
|
He, he, Technik Informatyk powinien wiedzieć... :>
|
to raz - a dwa - pewnie chcesz na allegro wystawiac linuksy + darmowa DVD z full wypas dodatkami? ;)
pozdro ;) |
:taktak: właśnie o to mu chodzi :P dodaj OpenOffice.org UX nowe KDE kadu
|
Cytat:
Za wszelka pomoc z gory dzieki :D ma mjuz 500 mb programow tylko jeszcze 3900MB ;/ |
linuksowa torrentownia
http://linuxtracker.org/ moze Ci plyty braknac ;) skad pobrac? he he, niezle nie podalem konkretnej strony, bo nie wiedzialem, ktora wybrac zaiste google wielkie jest :D |
Jest sprawa...
Planuje zreaktywowac stary serwis (nieliczni moga pamietac) LinuxRoot'a (www.linuxroot.tk) Poszukuje powaznych wspolpracownikow, ktorym po miesiacu nie znudzi sie tworzenie vortalu - potrzebujemy przewaznie jakiegos grafika, znawce php, mysl i html i oczywiscie linuksa :) Jesli ktos jest chetny to prosze sie odezwac.. jak narazie w skladzie jestem Ja, Tomgoo i z tego co wstepnie mowil (jako pomocnik) Sid The Rat :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |