Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wyskakujące reklamy w TV? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wyskakujace-reklamy-tv-59907/)

woitas 17.12.2005 10:14

Wyskakujące reklamy w TV?

oglądałem sobie dzisiaj tvn turbo i nagle w dolnej części ekranu pojawiło się okienko z rekalmą heyah (wym. 1/4-1/5 ekranu x szerokość ekranu).

tak się zastanawiam, czy weszlismy właśnie w nową erę reklam pop-up w tv :hmm:

siwy_mw 17.12.2005 10:25

Chyba na to wyglada :ysz: bardzo mnie to wku..(denerwuje) nie dosc ze reklamy trwaja po kilka minut co kilka minut, to jeszcze sie wpierniczaja z jakimis duperalami w trakcie filmu, o jakis czerwonych kropach na ekranie nie wspomne. A i jeszcze jedno, kiedys jak sie wcislo zegar na pilocie to byla podana godzina, a teraz to jest pelno reklam i od czasu do czasu na moment jest wyswietlany czas.
Dlatego ja TV nie ogladam, i mam ich glebko w dup...(w powazaniu)
Pozdrawiam

ed hunter 17.12.2005 10:26

Cytat:

Napisany przez woitas
oglądałem sobie dzisiaj tvn turbo i nagle w dolnej części ekranu pojawiło się okienko z rekalmą heyah (wym. 1/4-1/5 ekranu x szerokość ekranu).

tak się zastanawiam, czy weszlismy właśnie w nową erę reklam pop-up w tv :hmm:

TAK! :slonik:

a metoda na to jest prosta - kawałek silvertape na ekran i już nie ma :szczerb: :mysz:

IceManSpy 17.12.2005 11:01

Cytat:

Napisany przez ed hunter
TAK! :slonik:

a metoda na to jest prosta - kawałek silvertape na ekran i już nie ma :szczerb: :mysz:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ;p ;p ;p :jezyk: :jezyk: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: || || || || :piwo: :piwo: :respect: DOBRE!!!!!

czero 17.12.2005 12:49

No niestety, firmy wykladaja duza kase na to, a TV majac w dupie widzow, bo przeciez liczy sie tylko aksa :kasa:, puszcza to w trakcie np. filmu, wkuriwajac ludzi niemilosiernie. :podbite:

Ziele 17.12.2005 13:46

Za niedługo w każdym rogu bedzie jakiś durny znaczek. :( W kablówce upc zaczyna mnie wkurzać przewijający sie ostatno dość często pasek typu "nie jesteś jeszcze abonentem pakietu pełnego... zadzwoń gdzieś tam by zamówić... blablabla...". No przecież do ku%$%^wy nędzy mam pakiet pełny wiec czemu to ch^&%#$%^wo mi sie przewija!! Na axn, tvn turbo, kanałach discovery, national geograpfic.. itp. Chciało by się nagrać film czy progam żeby mieć ładną kopie to nie... muszą to z******yć!

murt 17.12.2005 15:52

Cytat:

Napisany przez Ziele
Za niedługo w każdym rogu bedzie jakiś durny znaczek. :( W kablówce upc zaczyna mnie wkurzać przewijający sie ostatno dość często pasek typu "nie jesteś jeszcze abonentem pakietu pełnego... zadzwoń gdzieś tam by zamówić... blablabla...". No przecież do ku%$%^wy nędzy mam pakiet pełny wiec czemu to ch^&%#$%^wo mi sie przewija!! Na axn, tvn turbo, kanałach discovery, national geograpfic.. itp. Chciało by się nagrać film czy progam żeby mieć ładną kopie to nie... muszą to z******yć!

Musisz poszukac tych kanalow na innym pasmie. Ja mam zaprogramowany ten sam program 2x i na jednym sa te napisy, a na drugim nie ;)

Lukash 17.12.2005 17:38

mnie tez te raklamy sie nie podobaja ale torche ich rozumiem TVP nie musi przerywac filmow reklamami bo ma kase z abonamentu a stacje prywatne nie maja takich pieniedzy dlatego musza sie posilkowac pieniedzmy z reklma bo inaczej nie bedzie nawet co przerywac

pepperman 17.12.2005 17:52

Cytat:

Napisany przez Lukash
mnie tez te raklamy sie nie podobaja ale torche ich rozumiem TVP nie musi przerywac filmow reklamami bo ma kase z abonamentu a stacje prywatne nie maja takich pieniedzy dlatego musza sie posilkowac pieniedzmy z reklma bo inaczej nie bedzie nawet co przerywac

http://wiadomosci.onet.pl/1212630,19,item.html

Ziele 17.12.2005 18:15

Cytat:

Napisany przez murt
Musisz poszukac tych kanalow na innym pasmie. Ja mam zaprogramowany ten sam program 2x i na jednym sa te napisy, a na drugim nie ;)

dobrze wiedzieć.

woitas 17.12.2005 23:55

ostatnio rzadko oglądam tvn, które przechodzi same siebie.
leci film, potem reklama 10 min, po niej zwiastun 5 min a po nim znowu 5-10 min reklam.
dosłownie można dostać szału.
a polsat niezmordowanie depcze im po piętach...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10.