![]() |
Wyskakujące reklamy w TV?
oglądałem sobie dzisiaj tvn turbo i nagle w dolnej części ekranu pojawiło się okienko z rekalmą heyah (wym. 1/4-1/5 ekranu x szerokość ekranu).
tak się zastanawiam, czy weszlismy właśnie w nową erę reklam pop-up w tv :hmm: |
Chyba na to wyglada :ysz: bardzo mnie to wku..(denerwuje) nie dosc ze reklamy trwaja po kilka minut co kilka minut, to jeszcze sie wpierniczaja z jakimis duperalami w trakcie filmu, o jakis czerwonych kropach na ekranie nie wspomne. A i jeszcze jedno, kiedys jak sie wcislo zegar na pilocie to byla podana godzina, a teraz to jest pelno reklam i od czasu do czasu na moment jest wyswietlany czas.
Dlatego ja TV nie ogladam, i mam ich glebko w dup...(w powazaniu) Pozdrawiam |
Cytat:
a metoda na to jest prosta - kawałek silvertape na ekran i już nie ma :szczerb: :mysz: |
Cytat:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ;p ;p ;p :jezyk: :jezyk: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: || || || || :piwo: :piwo: :respect: DOBRE!!!!! |
No niestety, firmy wykladaja duza kase na to, a TV majac w dupie widzow, bo przeciez liczy sie tylko aksa :kasa:, puszcza to w trakcie np. filmu, wkuriwajac ludzi niemilosiernie. :podbite:
|
Za niedługo w każdym rogu bedzie jakiś durny znaczek. :( W kablówce upc zaczyna mnie wkurzać przewijający sie ostatno dość często pasek typu "nie jesteś jeszcze abonentem pakietu pełnego... zadzwoń gdzieś tam by zamówić... blablabla...". No przecież do ku%$%^wy nędzy mam pakiet pełny wiec czemu to ch^&%#$%^wo mi sie przewija!! Na axn, tvn turbo, kanałach discovery, national geograpfic.. itp. Chciało by się nagrać film czy progam żeby mieć ładną kopie to nie... muszą to z******yć!
|
Cytat:
|
mnie tez te raklamy sie nie podobaja ale torche ich rozumiem TVP nie musi przerywac filmow reklamami bo ma kase z abonamentu a stacje prywatne nie maja takich pieniedzy dlatego musza sie posilkowac pieniedzmy z reklma bo inaczej nie bedzie nawet co przerywac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ostatnio rzadko oglądam tvn, które przechodzi same siebie.
leci film, potem reklama 10 min, po niej zwiastun 5 min a po nim znowu 5-10 min reklam. dosłownie można dostać szału. a polsat niezmordowanie depcze im po piętach... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |