![]() |
co was irytuje
Co was irytuje w grach najczęście jakie błey , przecieki w garfie
bo mnie np. w MOst WAnted to że nie ma trybu Freecośtam tuninguje fure i se jeżdże a w MW tylko jazda wolna w karierze wpisujcie sie |
W NFS:MW denerwuje mnie notoryczne doczytywanie levelu przez gre.... mogla by tak ram wykozystac bo przy 512 podczas gry w MW mam 150 wolnego :| a zdazylo mi sie ze dojechel do "konca mapy" wyskakiwal czarny ekran z napisem "loading" i pare sec czekalem (ale czemu sie dziwic jak moj Lotus Elise wchodzi przy 200M/h w zakrety jak po szynach :D )
|
u mnie nie doczytuje mam 512 MB RAM//400 DDR
|
to dogrywanie w nfs jest rzeczywiscie strasznie denerwujace, ale to nie jedyna rzecz ktora mnie denerwuje w tej grze, jeszcze sa wyscigi z policja, grrr, rozumiem, ze mozna bylo to dac jako dodatek, ew. jakies bonusy za ucieczki przed nimi, ale nie przymus !! a w tej grze jak sie z nimi nie bedzie gonic to sie dalej nie przejdzie i dla tych 2 powodow ja juz dalem uninstal.
a tak najbardziej to mnie denerwuja rosnace do granic absurdu wymagania gier. poczekam az ps3 troche stanieje, lub przywioze sobie z zachodu i olewam granie na pc bo nie bawi mnie kupowanie co 2 miesiace czegos nowego do komputera. |
Mnie irytuje wieszajace sie GTA SA jak wchodze do budynku, na misje lub do samochodu :D
|
A mnie irytuje kazda gra ,ktora mi nie dziala (zabezpieczenie plyty). || || ||
|
mnie irytuja gry niemultiplayer'owe odkad mam neta :)
|
Cytat:
|
a mnie irytuje jak gra ktora nie_ma_wypasionej_grafiki skacze mi na kompie tylko dlatego ze programistom niechcialo sie dopracowac kodu :|
|
pop2 i pewien bug :D
|
no ładne, mam tylke kasy żeby prawie każdy oryginał wierz cie mi ale np. nfs za 99 to niechce bo za taką kase i to samochodóke wiecie 79.90 dam jak stanieje to kupie żeby se pograćw necie :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |