![]() |
Przesunięcie dźwięku w "Szeregowiec Dolot"
tak jak w temacie mam problem przy kodowania z divx do dvd za pomocą AVI2DVD filmu SZEREGOWIEC DOLOT ponieważ mam przesunięty moze o 2 s dźwięk. Moze ktos wie czym to jest spowodowane
|
Też nie wiem. FilmMachine to samo robi. Spróbowałem WinAviVideoConverterem i tutaj było dobrze. Nie wiem co jest przyczyną.
|
Cytat:
EDIT: no juz znalazlem dla zainteresowanych klik |
Cytat:
|
Synchronizacja Audio względem Video --> TU
|
no jak WINAVIVideo Converter juz wszystko jest ok tylko ze gdy nagrywam film na DVD w prędkości 8x to przy odtwarzaniu na stacjonarnym DVD film się przycina co 2 sec jest krotka przycinka moze za duza prędkość nagrywania??
|
Za przycinanie,cofanie itp winnny jest WinAviVideo.... Trzeba ponownie zrobic reautoring plików DVD i wtedy bedzie wszystko ok
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
;)
W Maestro można przesuwać ścieżkę audio metodą drag'n'drop lub po zaznaczeniu ścieżki audio możemy wpisać czas startu dźwięku. Jedyny problem - możemy w ten sposób jedynie opóźnić czas startu audio. |
Cytat:
|
UWAGA!!!
Rozwiązanie mojego problemu było bardzo łatwe. Wystarczy zainstalowac NERO VISION EXPRESS 2 i ten program sam koduje wszystko. Jakośc wideo B.db, a dźwięk jest także na swoim miejscu Do wszystkich filmow z dubbingiem polecam ten wlasnie program. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:32. |