![]() |
Cytat:
|
Mam nagrywarkę LITE ON 16 razy i NEC3500G
|
Cytat:
|
Nikt tego nie złamał bo to oryginał nowa nie śmigana prosto ze sklepu.
|
Cytat:
|
Witam, i serdecznie dziękuje za poprzednia odpowiedzi. Wcześniej nie mogłem nic zrobić bo musiałem natychmiast oddać płytę, natomiast dziś mam płytę. Przeskanowałem ją a-raj scanerem i nic.... A po przeskanowaniu jej programem protectionid wykakuje komunikat:
File was protected with CD-Checks but atready cracked by CLASS ! Nie bardzo wiem o co chodzi z tym komunikatem więc proszę o następną podpowiedź, z góry dziękuje. Piotr |
dokładnie przeskanuj plik *.exe który uruchamią aplikację. najlepiej nadaje się do tego program ProtectionID
|
ClonyXXL nie nadaje sie już do wykrywania zabezpieczeń.
Żeby wiedzieć jak skopiować musisz rozpoznać najpierw zabezpieczenie! W tym celu sprawdź programami A-RAY Scanner oraz ProtectionID. Zeskanuj płyty tymi programami a jak nic nie wykryje jest taka opcja skanowania katalogu, w którym zainstalowałeś aplikację. |
Vrt-disk 2006
Witam.
Jestem w posiadaniu orginalnego katalogu VRT-DISK 2006 i nie moge zafundowac sobie kopii zapasowaej. W czym problem: clone xxl nie rozpoznaje zadnego zabezpieczenia tak jakby go nie było, płytę można przegrać na HDD ale się nie instaluje, płyta po sklonowaniu instaluje się ale po przeprowadzonej instalacji sprawdza nośnik i prosi o orginalną płytę. Poprzednia wersja VRT-DISK 2005 była zabezpieczona LASELOCKIEM i nie działała po żadnym clenecd itp. Na tej wersji nie ma zabezpieczenia mimo to działa, proszę o porade. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:57. |