![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Call of Duty4-działa z obrazu płyty zrobionego przez DTpro (SafeDisc 4.81)
|
Daemon Tools Pro Advanced v.4.30.03.04
I gra Rainbow Six Vegas 2 -SafeDisc 4.85 działa z napędu IDE z obrazu zrobionego przez w/w program.:taktak::spoko:(Stranglehold też)
|
Cytat:
|
Ale oto pojawił się nowy SafeDisc 4.9 -gra Call of Duty World At War-i nie stety w tej grze nie zadziała drink w postaci najnowszego Alcohola+Yasu 1.5.
Zrobiłem też w ramach testu obraz w clone cd z profilem SafeDisc ,sam też nie działa,a niestety nie wiem jak zamontować go w DT.Z kolei DTpro ''skończył'' mi się więc nie mogę przetestować ''jakości''jego obrazu! Na szczęście jak ktoś lubi słodycze to są cukierki-ale to już inna bajka.:> PS.a gdzie podziała się opcja dodawania załączników ??? |
Cytat:
A Need for Speed Carbon(SafeDisc 4.70)po zrobieniu obrazu w Alcoholu 1.9.7 działa w DT+YASU |
Cytat:
|
W safedisk v4.7 to nie dzia***322;a, mam orginalne 2 cd z gr***261;, podczas pr***243;by przegrania wywala b***322;***261;d b***322;***281;dny odczyt sektora, pr***243;bowa***322;em przegrania alcoholem 120%, cloncd, gamejack i nic we wszystkich taki sam b***322;***261;d. Prosz***281; o pomoc
|
Cytat:
|
tUTEJSZEGO SAFE DISCA BEZ PROBLEMOWO MOŻNA OBEJŚC ZA POMOCĄ WYŁĄCZNIKA NAPĘDÓW OPTYCZNYCH + DEAMON TOOL'SA/
PODAJE LINKA DO AUKCJI http://www.allegro.pl/item101780356_...rewelacja.html:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |