![]() |
Szukam osób chętnych do współpracy przy serwisie
Witam!
Od razu na początku chciałem zaznaczyć, iż ten temat nie ma być żadną reklamą czy też spamem. Szukam po prostu ludzi chętnych do pomocy, którzy mają trochę wolnego czasu i możliwość poświęcenia go przy wspólnym tworzeniu serwisu (vortalu?). Wiem, że na tym forum na pewno przesiadują użytkownicy systemów Linuksowych, więc postanowiłem utworzyć ten temat, a być może znajdzie się ktoś, kto ma ochotę na współpracę. Serwis LinuxRoot został stworzony lekko ponad 2 lata temu. Od początku swego istnienia znajduje się na darmowym hostingu starzaki.eu.org, który zdobyłem właśnie dla niego. Strona cieszyła się dużym powodzeniem, a w szczytowej formie osiągaliśmy nawet do 500 odwiedzin na dobę. Po pewnym czasie coś się stało ***8211; połowa ekipy straciła ze sobą kontakt, wszystko zaczęło się sypać, brakło ludzi do pisania nowinek na głównej stronie, artykułów itd. W ciągu kilku miesięcy każdy o nim zapomniał i przestał interesować (w tym mnie).. ***8211; ponadto, na moim starym komputerze brakowało miejsca na Windowsa i Linuksa jednocześnie***8230; Dopiero jakiś czas temu przypomniało mi się, że kiedyś istniało coś takiego jak ***8222;LR***8221; (wciąż pod tym samym adresem, na tym samym serwerze ***8211; www.linuxroot.tk), zainstalowałem dystrybucję SuSe 10.0 i przypomniały mi się stare, dobre czasy. Postanowiłem _spróbować!_ zreaktywować stary wytwór. Teraz już wiem, że do takiej ***8222;zabawy***8221; potrzeba poważnych ludzi, którym współpraca i tworzenie serwisu nie znudzi się po pół roku***8230; Planuję również w razie poprawy wykupić komercyjny serwer, domenę itd., by sprawą zająć się poważniej niż dotychczas. Potrzebuję ***8211; dobrego grafika, programistę w php/mysql (do raczej prostych skryptów), newsman***8217;ów, redaktorów do pisania artykułów i ogólnie osób chętnych do pomocy ***8211; czekam również na Wasze własne propozycje. Jeśli masz jakiś pomysł ***8211; pisz! Każdego z chęcia wysłucham. Kontakt: smartek@interia.pl , gg 1615358 Na koniec ***8211; mam nadzieję, że nie zostanę ***8222;zjechany***8221; za napisanie tego tematu***8230;, wiem również, że takie nie są mile widziane na forach (jestem na kilku stałym bywalcem). Pozdrawiam! |
pomoge ci ;)
no ja jestem chętny do pomocy, mozę nie jestem programisą ale czasami bawie sie linuxem ubuntu, mandrake, wiec z miłą checią pomoge w tym czym będe mógł, www też czasami robie wiec.. html troszke też znam ;) jeśli chcesz mnie do pomocy to da znać. pozdrawiam. papa
|
Ja proponuję zasilić szeregi już istniejących serwisów - np. jakiliniux potrzebuje ludzi do pomocy.
|
wlasny serwis lepiej jest prowadzic niz u kogos robic - znam to z doswiadczenia;d ja tu pozycjonerem jestem... :>
|
No i zapewne będzie sam prowadził bo nie tak łatwo znaleźć ludzi do pomocy (wkońcu każdy chce mieć swój serwis).
Nie ma sensu po raz kolejny wymyślać koła imo. |
Cytat:
jest szansa.. zreszta mam juz kilka osob.. pozdro ;) |
Cytat:
|
@Smartek Ja mogę Ci życzyć tylko powodzenia, ale z chęcią bym zaglądnoł bo o linuksie to nie wiele wiem.
|
Społeczność powinna się jednoczyć a nie rozdrabniać na masę serwisów na których jest jedno i to samo.
Gdybym uważał się za osobę kompetentną w temacie to może i bym pomógł. Ale zbyt cienki jestem w te klocki. |
Cytat:
|
Cytat:
witam, ja tam ostatnio bylem jakieś 2 miechy temu :) z Tomgoo jeszcze na GG czasem pisze! wiec ekipa jako tako sie trzyma mysle PS pamietasz jak myslelismy nad adresem na naszym czacie ?! || |
Cytat:
i jaki mlody wtedy bylem :) z tomgoo tez ostatnio kontakt zlapalem.. jest szansa! wiec.. jestes chetny dalej?:) |
Cytat:
btw. my juz gadalismy na gg |
dlaczego dzisiaj wszyscy maja taki ironiczny humor? :>
|
To gdzie jest ta strona?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:28. |