![]() |
Czy warto kupic....
Czy warto kupic nagrywarke+DVD?
Z jednej strony to oszczednosc kasy i miejsca w komputerze, ale czy traci sie na jakosci? Co myslicie o LG GCC 4120-B, parametry ma chyba nie tak zle...? |
Brat myślał o tej nagrywarce (COMBO) ale zrezygnował.
Jak to przeanalizowaliśmy to wyszło za dużo na minus... Nawet z SD2 sobie nie radziła... Brat (i ja też) wzieliśmy TEAC'a CD-W524EB (dwie :D ). |
hmmmm.......ale co z DVD, porownujac opcje Safe disc do DVD....nie wiem czy sd2 jest tak niezbedna jak DVD?.
Ta twoja obsluguje sd2?....jakos sie nie doczytalem, zeby tak??? |
aleś sie uparł na DVD + nagrywarę poczytaj na forum jakie krążą opinie o łaćzeniu tych dwóch czytników, myślisz żęLG sie udało naprawićich błędy ? może poczekaj aż będzie to chwile na rynku wtedy cała prawda wyjdzie na jaw o tym sprżecie
pozdro 6 |
No wiec poczytalem i macie racje :-).....dzieki za uwagi......
A co jeszcze polecacie oprocz TEAC'a ???.........tylko do 500 PLN, bo i tak sobie chce zafundowac DVD.......:-D |
Cytat:
ew. plexa 16x jak gdzies znajdziesz bo 24x to ponad "500 PLN" Nikita_Bennet |
Niewarto ;-)
|
Juz do tego doszedlem.......i wybralem liteon'a 24x, myslalem jeszcze o lg 16 lub 32x, ale z lg to roznie bywa, jeszcze im sie cos pokreci i zamiast cdr-a sprzedadza mi mikrofalowke.....;D
|
Cytat:
|
Kazdy ma prawo do orgazmu, ale nie na porownywanie LG 32X do mikrofalowki. Przeciez za ta cene, z tymi parametrami to cos nad czym warto sie zastanowic
|
Jakos marka LG do mnie nie przemawia, wystarczy, ze juz sie przejechalem na cd-romach i kilku moich znajomych, wiec te parametry, to chyba troche "na wyrost" podaja.....
|
Mysle ze CDRinfo nie ma w tym zadnego biznesu, zeby w swoich testach ( ktore sami wykonuja) podawac falszywe dane, a znich wynika, ze LG jest dosc dobrym sprzetem. A jesli sie juz chwalimy znajomymi to moi tez maja sprzet LG cd-romy, dvd i nagrywary i nikt nie narzeka.
To chyba kwestia doboru znajomych :) |
Moze i kwestia znajomych, a moze i nie. Wydaje mi sie, ze nigdy nic nie wiadomo. U jednych sprzet chodzi tak, a u kogos innego chodzi inaczej. Wychodzi na to, ze najlepiej kupic i poczekac czy sie gdzies nie wykrzaczy po drodze. Najlepiej na gwarancji......;D
|
NO właśnie dlatego nie opłaca się kupować sprzętu za tyle kasy. Jeśli zachwalany przeze mnie LG czy też jakiś inny "mniej markowy" ( jak uważają inni). Jak już zauważono nigdy nie wiadomo kiedy się wykrzaczy niezależnie od firmy.
|
Cytat:
lepiej juz kup dvd pioneera i cdr/cdrw plextora |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:48. |