![]() |
Nowe firmware do napedow Liteona
Witam
Na oficjalnej stronie Liteona pojawily sie nowe firmware do kilku napedow ( nagrywarek DVD) Niestety jeszcze na stronie codegusa nie "patchowanych" tych biosow :( |
czyzbym ja bym troche niecierpliwy czy moze codegenus ociaga sie w przerobkach najnowzszych biosow do Litka ? :)
|
chcesz to Ci przerobie kazdego biosa do dvd
|
Cytat:
:idea: najlepiej przerabia się biosy w notatniku, wgrywa i patrzy co będzie || :P |
no dobra - zarty zartami - okres switeczno-noworoczny sprzyja temu ale przejdzmy do powaznego podejscia do sprawy a mianowicie dziwi mnie bardzo ze codegus nie wypuscil jeszcze przerobionych biosow - przecierz wyszlo ich do kilku napedow a znajac codegusa byl on zawsze na biezaco - raczej sie nie spoznial
|
ja czekam na wersje patched do 451@832 moze sie jeszcze cos ja zreanimuje :)
chociaz, ponoc mam miec dzisiaj juz 1635 |
Wie kto¶ czy Litk'a 1635 będzie można przerobić na jakiego¶ soniacza ? Albo czy da się jako¶ samemu zmodyfikować ten firmware czy trzeba czekać na spatchowany firmware ?
|
Modyfikowane biosy
Witam
Sorry że od¶wierzam ten temat ale czy wiadomo co¶ na temat biosów modyfikowanych przez codeguys-a. Od kilku miesięcy cisza, czyżby zrezygnował z modyfikacji ?? Pozdrawiam CPS |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:31. |