![]() |
Prince of Persia 2 Trony
Mam problem z tą grą.. niby jest ona zabezpieczona starforce'm ale jak robie te wszystkie metody (no cd fix, fizyczne odlaczanie cd-rom'uw itd.) to nic mi to niedaje tylko musze wpisać seriala (mam jednego ale niedziała) =\
Dajcie mi jakąś metode, loadera albos cosik w tym stylu PLZ |
po I słąby komp (możłiwe?)
po II skopana wersje chcesz sposobu prosze EMPIC WITA |
Prince of Persia T2T musi działać z Daemonem i odłączeniem napędów.
Nie wiem z kąd pomysł , że słaby komp???????????????Co to ma do StarForce'a?????????? Serial masz pewnie dobry ale coś źle robisz.Przeanalizuj wszystkie posty o StarForce. Jeśli masz obraz z kąd myśle że masz to pewnie jest dobry.Tam nie ma złych obrazów. Powtarzam,PoPT2T DZIAŁA z DT 4.0. Pozdro. :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
instalujesz grę restart odłącz napędy i tyle... musi działać...... ja już przeszedłem :-)
i tylko dt 4 !!!!!!!!!! |
na jakim sprżęcie to odpalacoie żebym wiedział czy mi pójdzie?
|
Nie mam pliku *.nfo. mam wersję "PC - Prince Of Persia The Two Thrones [3CDs] [MULTI5] [PatchTool] [WwW.GamesTorrents.CoM]". Skąd wziąźć działający serial? pomocy!
|
Cytat:
|
Nie zamkniety jeszcze?:)
|
Szło mi raczej o "Serial Number" (Po polsku "Numer Seryjny") nazywany w polsce potocznie "Serialem".
|
to zle trafiles.czytaj regulamin tu nikt ci nie poda seriala
|
Chcesz seriala, nic prostrzego, idziesz do empicu, tpc, vobisu, auchan, real gdzie sprzedają gry, kupujesz orginał i jest serial :) czy to nie proste :P ||
|
Chodzi mi o stronę gdzie mogę ściągnąć ten *.nfo, ewentualnie stronę z serialem!
|
Powiem Ci gdzie jest.
Przejedź na samą górę strony. Pod bannerem jest czerwony napis - przeczytaj go :P |
Szukaj? weź podaj stronkę, PLZ!
|
nikt ci nie poda bo wyleci z forum za to uzyj google http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8 o chociaz takie zapytanie daje juz wyniki:) Trzeba nauczyc sie obslugiwac google a nie latac jak z pecherzem na forum;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:37. |