![]() |
Uszkodzona p³ta dvd z mp3 !
Wiêc mam ma³y problem nagra³em na p³yte TDK moja ulubion± kolekcje mp3 któr± mia³em na dysku twardym ale oczywi¶cie po nagraniu usuno³em je ! Po w³o¿eniu p³yty do czytnika p³yta nagle rozpêdza siê i zwalnia, ma ryske ! Wyskakuje b³±d odczytu ! znacie mo¿e jakis program który zgra mi to z p³ytki w 100% na dysk bez utraty rzadnych danych zawartych na p³ycie! je¶li macie linki do jakiego¶ programu to prosze napiszcie ! Dziêki z góry !
|
100% danych nie odzyskasz ale przynajmniej cze¶æ Zrób obraz Alcoholem 120% z zaznaczona opcja ignorowania b³ednych sektorów :) jakie¶ tam procent danych siê odzyska + ew. BadCopy Pro mo¿e pomóc ;)
|
Alcoholem 120% nie da rady ! mo¿esz mi wyt³umaczyæ jak siê pos³ugiwaæ Bad Copy Pro ? bo nie wiem ! mam ten progam z kluczem zainstalowa³em ale nie wiem jak siê nim pos³ugiwaæ ! Prosze o pomoc ! Je¿eli kto¶ ma jeszcze jaki¶ inny pomys³ co do zgrania tego z tej p³ytki to prosze napisaæ... poniewaz bardzo mi zalezy na tych mp3 w koñcu zblirza siê sylwester a na tej p³ytce mam najleprze sk³adnki !
|
mgit masz jeszcze jakis pomys³ ? Przez Bad Copy Pro te¿ nie da rady przez 2 godziny zgra³o tylko 2% p³yty ! a w Alcoholu 120% w ci±gu 3 godzin tylko zaledwie 5% ! Prosze o pomoc !
|
a moze sprawdz na innym napedzie ?
|
Sprawdza³em na ró¿nych napêdach LG i Pionera ! i nic lipa nie da rady tego zgraæ ....
|
Cytat:
|
Stanowczo kupuj lepsze p³ytki ;]
TDK jedzie jzu teraz na starej dobrej opini :/ czasami jeszcze jak sie trafi dobra partia to sie spoko nagrywa... ;] pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |