Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Linki Do Programów !!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f15/linki-programow-60168/)

panTOMas 27.12.2005 01:59

A ta płyta to oczywiście Omega?

Dominik17g 24.12.2005 23:51

Cytat:

Napisany przez Wojtek Toruń
A jakie te uszkodzenia są : mechaniczne-rysy czy przy wypalaniu.
Jak przy wypalaniu to spróbuj na innej nagrywarce ( a nawet odtwarzarce ) która ma może lepszą korekcję odczytu bo może Twoja nagrywarka ( odtwarzarka ) jes tsłaba w tej dziedzinie.
Jak mechaniczne szukaj jakiejś pasty do polerowania.

Płyta nagrała się bez problemów tylko gdy chce odtworzyć mp3 z płyta przez winamp to nie da rady... to samo jest z zuceniem jej na dysk! jest mała jedna ryska nie głęboka ! próbowałem na odtwarzaczu DVD i nic wogóle jej nie czyta ... u kumpli na ich czytnikach tez próbowałem i nic ... !! wielu programów już użyłem do skopiowania płytki na dysk ale nie dało rzadnym rady... jedynie CDCheck droszke ruszyło ale to i tak nic nie dało ... !!!!!!!!

legion 24.12.2005 23:21

Cytat:

Jak przy wypalaniu to spróbuj na innej nagrywarce ( a nawet odtwarzarce ) która ma może lepszą korekcję odczytu bo może Twoja nagrywarka ( odtwarzarka ) jes tsłaba w tej dziedzinie.

albo niech kupi sobie delikatny papier scierny i wygladzi te rysy :D

VIZZARD 24.12.2005 22:41

Cytat:

szukaj jakiejś pasty do polerowania.

Dokładnie!

Najlepiej do polerowania nagrobków :O

Przyda się

Dla tej płyty na pewno ||

:D

Wojtek Toruń 24.12.2005 18:14

Oktawian89 24.12.2005 10:41

tak sie raczej nie da nie odzyskasz wszystkich danych ... napewno ... ratuj co sie da ...

Dominik17g 24.12.2005 01:12

Cytat:

Napisany przez gallus
Zobacz tu, może któryś z programów pomoże odzyskać Ci dane z DVD :)

zaden z tych programów nie pomógł ! zgrywa płyte do 56% i dalej nic stoi w miejscu .... czekał bardzo długo i nic ! Masz pomysł jak zgrać z mojej uszkodzonej płytki dane na dysk nie tracąc ani jednego pliku ! tak naprawde to te 56% płyty mnie nie interesuje tak się złozylo że 44% to najwazniejsze dane na których mi zależy !

gallus 23.12.2005 23:57

Zobacz tu, może któryś z programów pomoże odzyskać Ci dane z DVD :)

Dominik17g 23.12.2005 23:43

Linki Do Programów !!!!!

Czy ma ktoś może z was linki do programów które kopiują dane z uszkodzonej płyty DVD na dysk twardy, nie tracąc danych z płyty DVD ! Prosze o Pomoc !
Bardzo Mi są potrzebne ! Jeżeli ktoś może to prosze też o opisy tych programów oraz jak się nimi posługiwać poniewaz jestem początkujacy i za dużo nie umiem więc prosze was o POMOC !!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47.