![]() |
nie
|
'ni' ;]
|
Cytat:
|
Kliknalem na NIE. Faktucznie, offtopic jest na takie tematy.
|
nie
|
Cytat:
Czy wspomnialem juz? Moim zdaniem forum rozroslo sie az za bardzo. - pomijam nieistotny fakt, ze jest to serwis tematyczny. To wszakze drobiazg, a co zdolniejsi przerabiali juz kosiarki na nagrywarki i odwotnie :) Ale forum o wszystkim, jest o niczym. A nadmiar dzialow jest tylko uciazliwy i bezsensowny. Latwo sie zgubic i pisac w zlym miejscu. Ale ...... sa zdolni, mlodzi......:) Moje zdanie: -forum, ktore, -zeby zobaczyc cala strone, trzeba przewijac - ma za duzo dzialow! |
Oczywiście głosowałem na NIE, osobiście wywaliłbym także inne działy.
Co nie którzy zapominają że to Forum Serwisu CDRinfo.pl które zajmuje się nagrywaniem płyt i tej tematyce podobne i trzymajmy się tego :piwo: |
Starczy tych działów dajcie spokój.
|
Nie.
PS: Witam po Świętach :) |
Jestem na NIE!
Dział zbędny, są inne fora wyspecjalizowane w tej dziedzinie ;) |
dzial towarzysko-rozrywkowy, erotyczny i ornitologiczny
KONIECZNIE!!! |
a co moto ma wspólnego z tematyką tego serwisu
Off topic i tam można pisać |
Ja głosuje na nie to już całkiem odbiega od tematyki ...
|
Cytat:
-oraz dzialu o ptaszkach, robaczkach i rybkach. Powaznie: literature - jeszcze rozumiem, wywaliliscie, bo i malo osob czyta i nie ten kierunek. :) No ale dzial o kosiarkach do trawy! No to prawie to samo co nagrywarki :) A stad tylko jeden krok do samochodow i motocykli :) Ogolnie - forum i tak za bardzo sie rozroslo. Wiec i pomysl raczej bez.....szans? |
ehh...zamiast bardziej skupić się nad działami związanymi z główną tematyką serwisu (dla przypomnienia: Serwis poświęcony tematowi nagrywania płyt) to usilnie upieracie się przy podziale OffTopiku :ysz:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00. |