![]() |
Symulator jazdy po miescie
Witam!
Czy jest taka samochdkowka w krotej nie ma czegos takiego jak wysciki (tzn moze byc opcjonalnie) tylko jezdzi sie po miescie? Chodzi mi o to ze sama wlasnie miejska jazda jest istota gry... Pozdro :) |
Cytat:
Oj wystrzegaj się alko kolego ;) |
Midtown Madness? GTA?
|
hmm...
*GTA *Driver *Hard Truck [jak coś mi się jeszcze przypomni to dopisze] |
jest taka gierka w ktorej sie zdaje egzamin na prawo jazdy i tylko jezdzisz po miescie, musisz stawac na swiatlach, stosowac sie do znakow. niestety zapomnialem nazwy. z tego co pamietam sa tam prawdziwe miasta paryz, londyn itp. jak sobie przypomne nazwe to napisze.
|
Cytat:
kurcze, rzeczywiscie jest taka gra tylko tez zapomnialem nazwy :/ pamietam ze sie tam bmw jezdzilo gra byla nawet ciekawa, trzeba bylo sie stosowac do znakow, uzywac kierunkowskazow itp. |
carmageddon ;]
|
Cytat:
|
to napewno gra 3D Driving School ale osobiscie niepolecał. Moim bardzo szybko zrezygnujesz z grania w ten badziew
|
Cytat:
|
to bardziej taka ciekawostka niz program nadajacy sie do grania
sparawdz sam, w sklepie torrentowym okolo 90 mb |
|
no gdzies miałem tą gre i nawet pograłem w nią całe 6 minut || Mi też ona tam sie nie podobała, ale może komuś do gustu przypanie w końcu to tylko 90 MB więc można zobaczyć ;)
|
Hehe - jak zobaczyłem pierwsze screeny to mi się z Maluch Racer skojarzyło ||
|
Cytat:
Midtown Madness (zdaje sie ze 2 czesci tego sa) znakomicie sobie poradzi, piesi odskakuja, auta jezdza normalnie, kierownica byla by wysoce wskazana, choc to i tak malo da bo najwiecej sytulacji na drodze masz takich ze decyzna 3sekundy i to nie taki szablonik ze "gdy lewy slupek pojawi sie......." |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:20. |