![]() |
Sims 2-patch
Witam all !!
mzoe uznacie ze troche mnie tam ten tego ale ja do was z prosba mianowicie moja prosba dotyczy sie patcha na budowanie w w/w sims`ach mialem go ale gdzies mi sie zapodzial z gor thx EDIT: znalazlem dwie podobne dyskusje utworzone rok temu ale na jednej nie bylo odpowiedzi a druga usunienta |
Ma się nielegalną wersję gry i budowanie nie działa ?? :>
|
ni to tylko kopia bezpieczenstwa, kolega mi zrobil bo mi sie plyta rysowala(prawie wszystkie gry mam pokopiowane-dla bezpieczenstwa :D )
wiec jak pomoze mi ktos?? |
zajrzyj na megagames.com dział FIX .... ;)
|
zajrzalem w dzial fix, znlazlem sims 2 i kilka trainerow i czegos jeszcze tam ale tego patcha to raczej go tam nie bylo. mozecie podac dokladny link??
|
szukaj w c r a c k a c h tego pach'a jest tam ! linka dokładnego podać nie moge bo regulamin ;)
|
ale na gg nie zabrania przekazywania danych, wiec bardzo cie prosze zebys zastukal na (usuni***281;to na pro***347;b***281; autora)
z gory dzieki EDIT: a jak nie to chciaz podajcie format w jakim on jest i jak go doprowadzic do dzialania |
Sprawdź PW ;)
PS. Wysłałem wiadomość na gg ale może nie dotrzeć (wywalało (...)prawdopodobnie nie została dostarczona.) więc treść tej wiadomości poszło na PW ;) |
ok dzieki za pomocznalazlem ten mini image dziala bo moj kolega go sprawdzil bym se sam pogral ale mi sie 3 plytam rozp*******la
jeszcze raz dzieki za pomoc temat do zamkniecia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |