![]() |
Offie 2003 - "Czekaj, system windows konfiguruje..."
Witam
Otoz, mialem zainstalowane 2 pakiety office: 2000 (word, excel, power point) i 2003 (word, excel, power point, outlook, access). Jednak teraz juz nie potrzebuje kozystac z offica 2000, wiec go odinstalowalem. Od chwili kiedy na dysku pozostal mi tylko office 2003 za kazdym razem jak wlanczam jakis program z tego pakietu, to pokazuje mi sie okienko z napisem: Cytat:
Probowalem juz naprawiac offica 2003 oraz przinstalowywac, jednak bez rezultatu :smutny: Jak macie jakies pomysly jak pozbyc sie tego okienka, to prosilbym bardzo o pomoc. |
A spróbuj robić tak:
1. Odinstaluj Office'a. 2. Skasuj CAŁY katalog "Microsoft Office", w którym mieścił się O2003 - tak samo zrób z katalogiem O2000. 3. Pousuwaj klucze rejestru tyczące się Office'a. 4. Zainstaluj Office 2003. Ja kiedyś miałem podobny problem i tak postępując go rozwiązałem ;) |
Cytat:
Przedtem tylko przy outlooku pojawialo sie z 10 razy to okienko, a teraz juz przy kazdym programie :/ Czekam na jakies ine pomysly (oprocz formata :)) |
Cytat:
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared W szczególności skasuj folder Office 11 i Office 9. Możesz również usunąć wszystkie katalogi, które są w jakiś sposób związane z pakietem MS. A potem ponownie zainstaluj Office'a. Myślę, że to powinno w końcu pomóc... |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |