![]() |
DZi瘯i ch這paki za pomoc chyba pomog這 . POzdrawiam
|
Zasadniczo nero 7 i 6 wlasciwie sie nie roznai tylko wygladem i nowymi dziurami :P Ja jednak uzywam 6 gdyz jak dla mnie ma mniej bledow ... Odinstaluj nero 7 przeczysc rejestr szukaj ahead i nero i jak tylko cos znajdzie to to usun .. wgraj najnowsze nero 6 ;] do tego aspi w陰cz dma :> i sprawdz jak nie bedzie dzialac to smigaj do sklepu po nowe tasmy 2 80 zylowe ;] wymien i od dysku i od nagrywarki ;] jezeli to nie pomoze to sprawdz jeszcze u kogos ta nagryawrke ;] a jak dalej to samo to serwis :>;]
pozdrawiam |
jaki masz nero czy to jest 7-ka
|
Cytat:
|
dma w豉郾ie w陰czy貫m w kanale pomocniczym wczesniej nie mia貫m by這 cos innego p造tki r騜ne a ASPI to nie bardzo wiem co to:)
|
Cytat:
2. DMA w陰czone?? 3. Na jakich p造tkach palisz?? |
jesli mo瞠sz to z kieruj mnie na jakis post lub napisz mi tu jesli to nie problem OK z g鏎y dzi瘯i mam nagrywarke LG 4081B
|
wyszukiwarka nie boli ;] :> SZUKAJ by這 juz nie raz na firum
pozdrawiam |
Problem Z Nagrywaniem P造t Dvd
??? WItam i chcia豚ym przedstawic m鎩 problem .
Gdy nagrywam p造ty dvd w czasie nagrywania wyskakuje mi komunikat: "nie mozna zapisac informacji w trybie DAO" no i oczywiscie niepowodzenie p造tka do kitu . Czy spotka� sie ktos juz z takim problemem jesli tak to prosze o pomoc Z g鏎y dzi瘯uje ??? PROSZE ODPISYWAC NA GREGOR17@o2.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04. |